Hae
Juoksujalkaa

Syyskuu: täynnä vauvantuoksua ja syksyistä väriloistoa

Kuten otsikkokin kertoo, sitä on ollut syyskuu täynnä. Puhelimen kuvissa vuorottelevat vauvakuvat sekä aurinkoisilta vaunulenkeiltä bongattua syksyistä väriloistoa. Voiko oikeasti enempää syyskuun säiltä toivoa!?

IMG_0828

Kolme ensimmäistä viikkoa vauvan kanssa meni opetellessa uuteen tilanteeseen ja tutustuessa perheenjäseneen. Ei ole meinaan mikään ihan pieni muutos 😀 mutta sitäkin ihanampi.

Neljännen viikon käynnistyessä päivistä alkoi löytyä rytmi unien ja imetysten suhteen, vaunulenkit sujuvat ja muutenkin oma itsevarmuus vauvan suhteen on lisääntynyt. Väliin mahtuu toki päiviä silloin tällöin, jolloin mikään rytmi tai aiemmin opittu ei toimikaan, mutta vielä ainakin toistaiseksi takaisin vanhaan ollaan päästy jo seuraavana päivänä.

IMG_0824

IMG_0826

IMG_0827

Vauva kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia ja vaikka alkuun olin huolissani pikkuvauvan nopeasta kasvusta, on myönnettävä, että kasvu ja kehitys myös helpottavat hurjasti tätä arjen pyörittämistä ja eloa. Perjantaina tuli kuukausi täyteen!

Syyskuulle sanotaan siis heipat ja toivotetaan tervetulleeksi lokakuu, jonka loppupuolella saattaa siintää jo paluu treeneihinkin..!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *