Hae
Juoksujalkaa

Takuuvarma syksyn merkki: I love me -messut!

Taitaa olla kolmas vuosi, kun osallistun bloggaajana I love me -messuille. Ne ovat omasta mielestä olleet aina parhaat messut ja odotan niitä vuosittain. Siellä pääsee tutustumaan palveluihin ja tuotteisiin monipuolisesti, valikoima näytteilleasettajista on kattava ja messuilla on jopa ihan hyviä tarjouksiakin.

En ole koskaan ymmärtänyt messuja, jonne tuodaan viime kausien poistoerät näytille edulliseen hintaan. Onneksi tällaiset messut alkavat olla vähenemään päin. Messut ovat mielestäni paikka, missä pitää päästä tutustumaan uutuustuotteisiin, päästä hypistelemään niitä ja hankkimaan halutessaan suoraan paikan päältä. Plussaa saa vielä siitä, jos niitä voi hankkia messuhinnoin. Näin mielestäni saa messulipulle vastinetta. I love me -messut ovat ainakin kahtena aiempana vuotena lunastaneet nämä kriteerit. Lisäksi ohjelmaa löytyy laidasta laitaan sekä lavoilta että osastoilta.

Messut kattavat tänäkin vuonna erityisesti naisia puhuttelevat -kategoriat: Kauneus, terveys, muoti, hyvinvointi. Oman jännityksensä omaan messuvierailuun asettaa tänä vuonna vauvan mukanaolo. Katsotaan, kuinka poika viihtyy! 😀

I love me -messut 21.-23.10.2016, Messukeskus

Kirpsakkaa syysviikonloppua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *