Hae
Juoksujalkaa

…ja kaupunkiseikkailemaan pääsee…

Kiitos kaikille City Survivors –arvontaan osallistuneille sekä täällä että Instagramin puolella! Olisin niin halunnut valita enemmän voittajia, mutta tällä kertaa ainoastaan yksi onnellinen voittaja oli löydyttävä.

Kaverinsa kanssa kisaamaan 22.4.2017 pääsee:

@pinjatuulia, joka osallistui kisaan Instagramin puolella.

City Survivors

Teille muille kisasta kiinnostuneille suosittelen pikapikaa klikkailemaan City Survivors -sivuille ja varaamaan oma paikka! Lokakuun jälkeen hintaporras nousee ja paikkoja kisaan on rajallinen määrä. Toivottavasti nähdään Amazing Race –hengessä huhtikuussa! 🙂

Reipasta viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *