Hae
Juoksujalkaa

I love me -messutärpit

I love me -messut ovat käynnissä koko viikonlopun Messukeskuksessa ja kuten aiemmin totesin, ne ovat omat suosikkimessuni.

Tänä vuonna suuntasin kohti Pasilaa vauvan kanssa ja poikkeuksellisesti pääsin pelimestoille jo päivällä. Ainakin lauantaisin kyseisille messuille on yleensä osunut sellainen ruuhkapiikki, että en halunnut siellä vaunujen kanssa säntäillä. Messukeskuksesa oli kyllä tänäänkin mukavasti ihmisiä, osaltaan varmasti syyslomien takia, mutta hyvin siellä mahtui vaunujen kanssa kruisailemaan.

Muutama oma messutärppi:

Mikäli haluaa löytää messuilta hyviä tarjouksia, suosittelen suuntaamaan ns. “Superfood” -osastoille, joita messuilta löytyy kattavasti (mm. Cocovi, Foodin ja Puhdistamo), jotka kaikki tarjosivat tuotteistaan hyviä alennuksia. Tämä on hyvä tilaisuus vuosittain käydä täydentämässä varastot.

IMG_1295

Jolien osastolla oli hyviä tarjouksia ja yksi tuote oli napattava kokeiluun; täysin luonnonmukainen hampaidenvalkaisu. Menee testiin tänä iltana. Evoken osastolla kävin moikkaamassa Elinaa ja sen jälkeen löysin sympaattisen osaston (Janron Ky). Heidän geelisukat ja -käsineet otan heti käyttöön, sillä sekä jalat että kädet ovat tällä hetkellä kuin hiekkapaperia. Tiedä sitten johtuuko joka syksyisestä ilmojen kylmenemisestä vai olisiko imetyksellä jotain tekemistä tämän asian kanssa? Nämä olivat myös hyvässä messutarjouksessa.

IMG_1296 FullSizeRender

Shock Absorber on messukonkari vailla vertaa. Osastolta löytyy uutuustuotteet takuuvarmoin messuhinnoin sekä asiantunteva palvelu. Jos treeniliivit kaipaa päivitystä, jo näiden tarjousten takia kannattaa messuliput ostaa ja suunnata paikan päälle. Itse kävin päivittämässä merkin vetoketjulla varustetut Zipped-liivit oikeankokoisiksi, sillä ovat aivan loistava tuote myös nyt imetettäessä! Antavat napakan tuen, mutta ovat myös nopeat pukea ja riisua – nämä ovat tässä tilanteessa avainsanoja. 🙂  Itselle uutena testiin lähti myös Fitness-korsetti, josta kirjoitan myöhemmin erikseen. Siitäkin oli erittäin hyvä messutarjous…

IMG_1297

Sellainen tehokas kolmen tunnin messuvierailu pikkukaverin kanssa, joka nukkui koko kiertelyn ajan ja jatkaa uniaan muuten edelleen. 😀

Mukavaa messuviikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *