Hae
Juoksujalkaa

Puolen vuoden kotitreenit käyttöön saa…

Hyvää huomenta! 🙂 Meidän lauantai alkoi vilkkaan yön jälkeen jo tuossa kahdeksalta. Parasta viikonloppuaamuisin on se, että voidaan nauttia rauhassa pitkä aamupala, kun usein vauva ottaa vielä unet tuossa heräämisen jälkeen. Tänään on kaikenlaista ohjelmaa tiedossa ja tavoitteena on tehdä pidempi kotitreenikin jossain välissä (tähän mennessä olen ehtinyt tehdä ainoastaan 30 min pikatreenejä) sekä vaunulenkki, koska sää näyttää pitkästä aikaa hieman kirkkaammalta!

IMG_1479

Arvoin kahdelle onnekkaalle puolen vuoden treenipaketin Treenaakotona.com -sivustolle ja voittajat ovat:

Jonna

Heidi S

Olen välittänyt teidän sähköpostiosoitteet Treenaakotona.comilaisille, jotka ottavat yhteyttä ja kertovat miten pääsette treeneihin käsiksi. Iloa treeneihin! Kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja pysykää kuulolla, jos vaikka innostuttaisiin järjestämään toinenkin arvonta vielä tämän vuoden puolella. 🙂

IMG_1560

Rentoa viikonloppua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *