Hae
Juoksujalkaa

Hei mä juoksen taas!

Tai ainakin hölkkäilen, ja vain hyvin maltillisia pätkiä, mutta silti!! 🙂

Toissa viikolla tein ensimmäisen testilenkin, jossa reilu tunnin vaunulenkki sisälsi 4x 8 minuutin hölkkäpätkät ja aina välit reipasta kävelyä. Hölkkäilyä tuli siis reilu puolisen tuntia ja se tuntui ihan hyvältä. Vaunut tuovat lisäpainoa aivan eri tavalla ja haastavat etenkin keskivartaloa, kun toinen käsi on koko ajan pelistä pois vaunuissa kiinni. Tämän huomaa varsinkin ylämäessä…

Tässä ilme ensimmäisen vaunuhölkän jälkeen! :D

Tässä ilme ensimmäisen vaunuhölkän jälkeen! 😀

Eilisellä lenkillä nostettiin tasoa jo hieman ylemmäs ja nyt juoksupätkät olivat 4×10 minuuttia. Yhteensä juoksua tuli siis huimat 40 minuuttia lenkin sisällä. Tämä toinen lenkki tuntui jo huomattavasti paremmalta! Rytmi vaunujen kanssa alkoi löytyä ja tuntui, että jalka nousi ihan eri tavalla kuin tuolla ekalla lenkillä. Ehkä jotain on auttanut myös kotitreenailu, jossa olen keskittynyt juuri juoksua tukevien lihasten vahvistamiseen. Ja vauva nukkui jälleen tyytyväisenä. <3

Tässä toisen lenkin jälkeen, vähintään yhtä muikeana! :D

Tässä toisen lenkin jälkeen, vähintään yhtä muikeana! 😀

IMG_1578

Tästä sitä lähdetään kasvattamaan juoksupätkiä ja toivottavasti jossain vaiheessa myös vauhtia. Mitään stressiä ei juoksun suhteen luonnollisestikaan ole ja pelkät reippaat kävelylenkitkin tuntuvat oikein mukavilta edelleen, mutta pakko myöntää että kyllähän tämä nyt hyvältä tuntuu!

Mukavaa alkanutta viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Yksi kommentti

  1. elisa v kirjoitti:

    hienoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *