Hae
Juoksujalkaa

Lokakuun parhaimmat

Lokakuu jää mieleen upeista ulkoilusäistä, vauvan kanssa puuhailusta sekä liikuntojen pariin palaamisesta. Lokakuussa vauva sai nimen ja täytti kaksi kuukautta. Tämä onkin selkeästi ollut taas yksi etappi, sillä sekä vanhemmilla että vauvalla arki alkaa rullata sujuvammin. Vauva on kasvanut hurjaa kyytiä, saanut voimia ja alkanut oppia uusia ilmeitä ja taitoja. Näitä voisi tuijotella loputtomiin.

Näyttää siltä, että talvea (ja joulua!) kohti mennään. Vuoden synkin kuukausi on väistämättä edessä. Toivottavasti marraskuu olisi armollinen säiden suhteen ja ulkoilut ja lenkit voisivat jatkua. Toisaalta, ihan pienet myrskyt ja räntäsateet eivät meitä hetkauta, nehän ovat vain varustelukysymys. 😉 Parasta on, että vauva nauttii ulkoilmasta yhtä paljon kuin äitinsä, sillä parhaimmat (ja pisimmät) unet saa aina ulkona!

Tervetuloa siis marraskuu. Näihin tunnelmiin heihei lokakuu,

IMG_1600

IMG_1598

IMG_1597

IMG_1601

IMG_1603

IMG_1605

IMG_1599

IMG_1606

IMG_1602

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *