Hae
Juoksujalkaa

Paluu blogin alkulähteille

Tänä vuonna meni muuten vähän ohi Juoksujalkaa -blogin viisivuotistaival, joka tuli täyteen tuossa lokakuussa! Siitä syystä ajattelinkin ottaa yhden tavan takaisin blogin alkutaipaleelta: treenipäiväkirjan! Tulkoon tästä siis viikottainen tapa. Treenipäiväkirjan avulla on helpompi tehdä itselle näkyväksi, mitä viikon aikana on tullut tehtyä (tai jäänyt tekemättä). Tässä vauva-arjen keskellä siihen onkin tilaus, sillä en niitä muuten muistaisikaan! 😀

Tällä hetkellä en hirveästi stressaa/ koe huonoa omaatuntoa, mikäli kaikki suunnitellut liikuntakerrat eivät viikossa täyty. Vauvan ehdoilla mennään ja aikataulutus pyörii pitkälti vauvan nukkumisen, syömisen ja leikkimisen ympärillä. Mutta kyllä sieltä niitä rakoja liikkumiselle löytyy ja siitä saa niin paljon hyvää oloa ja voimaa arkeen.

IMG_1731

Kuten äitiyslomalle on kuulemma ominaista, kalenteri on yllättävän täynnä kaikenlaisia tapaamisia ja kahvitteluja. Se onkin ihan parasta juuri nyt, mutta toki rajoittaa hieman ajankäyttöä, vaikkapa juuri liikkumisten suhteen. Onneksi osan sosiaalisista jutuista voi myös yhdistää lenkkeihin, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 😉

treeniviikko

Ma: 60 min reipas vaunulenkki kävellen

Ti: Lepo (koko päivä menossa vauvan kanssa)

Ke: 60 min vaunulenkki kävellen & 45 min kotitreeni koko kropalle

To: lepo (koko päivä menossa vauvan kanssa)

Pe: 30 min kotitreeni koko kropalle

La: vaunuhölkkä 3×15 min, 5 min kävelypalautuksilla, yhteensä 65 min

Su: 1h vaunulenkki kävellen

Ihan mukavalta tuo mennyt viikko näyttää, noin liikkumistenkin näkökulmasta. Viime viikon parhaaksi treeniksi nousee ehdottomasti lauantain vaunuhölkkä, jossa matkaa kertyi 8 kilometriä, sisältäen kävelypätkiä. Lumi ja jää asettivat lenkille hieman lisähaasteita, mutta kyllä motivaatio sporttailun suhteen on nyt niin korkealla, että oikein innolla odotan jo tämän viikon hölkkäilyä ja muitakin liikkumisia!

Pirtsakkaa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *