Hae
Juoksujalkaa

Isänpäiväviikonloppu ja viime viikon treenit

Täällä vietettiin ensimmäistä isänpäivää leppoisissa tunnelmissa. Käytiin kävelylenkillä, tehtiin itse pitsaa ja puuhasteltiin vauvan kanssa. Vauva alkaa olla jo kovin sosiaalinen, höpöttelee ja naureskelee jo ihan toiseen tyyliin kuin muutama viikko sitten. Sunnuntai ja ihan koko viikonloppu mun makuun. <3

IMG_1953

Kuten viime viikolla lupasin, päivitän tätä treenipäiväkirjaa. Viime viikon liikkumiset näyttivät tältä.

treeniviikko

Ma: 1 h reipas vaunulenkki kävellen

Ti: 1,5 h vaunulenkki kävellen & Treenaakotona.com käsipainotreeni

Ke: Lepo

To: 5 km juoksulenkki

Pe: 1 h vaunuhölkkä

La: 1 h vaunulenkki kävellen

Su: 1,5 h vaunulenkki kävellen

Viime viikko asetti lumentulon vuoksi vähän haasteita vaunulenkeille, mutta sinnikkäästi ulkoiltiin. Viikon kohokohdaksi nousi kuitenkin ehdottomasti torstain vitosen juoksulenkki. Se oli nimittäin eka lenkki piiiitkästä aikaa juosten ja ihan yksin! Musiikki pauhasi korvilla ja kaikessa lyhykäisyydessään se oli täydellinen happihyppely talvisessa säässä. Perjantain aurinkoinen keli sen sijaan houkutteli jälleen vaunuhölkälle, joka sujui jo kokonaan hölkkäillen, alun ja lopun lyhyttä kävelyosuutta lukuunottamatta. Näitä lisää!

Jos jotain haluaisi yllä olevaan treeniyhteenvetoon lisätä, haluaisin yhden kotitreenin (lihaskunnon) lisää. Myös hiihto tietysti houkuttelisi, taisin jopa mainita jossain kohtaa sanan Finlandiahiihto, mutta ollaan nyt maltillisia sen suhteen vielä.

Pirteää viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *