Hae
Juoksujalkaa

Harmaa, mutta hyvä treeniviikko ja herkkupuuron ohje

Perinteinen harmaa marraskuu on taas täällä! Kieltämättä harmittaa lumien sulaminen, erityisesti sen antaman valoisuuden takia. Mutta sitten toisaalta, marraskuu on äkkiä ohi ja siitäkin selviäminen on vain asenteesta (ja oikeista varusteista) kiinni. Ei se mököttämällä mene yhtään sen nopeampaa ohi.

Jos marraskuusta hakee lisää plussapuolia, yhdeksi ehdottomaksi nousee sulat kadut, joilla vaunulenkit rullaavat huomattavasti helpommin. Tällä viikolla vaunuiltua tulikin mukavasti sekä kävellen että hölkkäillen. Viikon ykköstreeniksi nostan ehdottomasti perjantain ja sunnuntain vaunuhölkät. Molemmat reilut 6 km, etanan vauhtia, mutta se on just sopiva vauhti mulle ja vauvalle – ja se riittää!

Tälläkin viikolla jäätiin yhteen lihaskuntotreeniin. Päivittäinen ulkoilu on niin iso henkireikä, että joka päivä valitsen ehdottomasti sen. Sitten illalla on taas mukava puuhastella yhdessä, kun ollaan koko perhe koolla. Mutta, mutta – puolisen tuntiakin riittäisi, joten ei ole kovin iso satsaus. Tällä viikolla on saatava 2 kuntopiiriä tehtyä! 🙂

treeniviikko

Ma: vaunuhölkkä sohjossa 40 min 5,2 km

Ti: vaunulenkki kävellen 1,5h

Ke: vaunulenkki kävellen 30 + 30 min. Treenaakotona.com käsipainotreeni soveltaen + crosstrainer yht. 45min

To: vaunulenkki kävellen 40 min

Pe: vaunuhölkkä 45 min 6,5 km

La: vaunulenkki kävellen 60 min

Su: vaunuhölkkä 47 min 6,7 km

Pakko vielä laittaa tännekin ohje yhdestä viime viikon ihanuus-puurosta. Instagramissa sen jo jaoin, mutta laitetaas koko ohje myös tänne. 🙂

Kookosriisipuuro uunissa

2 prk Kara kookosmaitoa (purkissa 200 ml)

pari dl vettä

2,5 dl puuroriisiä

ripaus suolaa

Voitelin vuoan kookosöljyllä. Uuni 175 astetta, välillä puuroa sekoittaen n. 1,5 h. Hyvä vaihtoehto perinteiselle riisipuurolle. Tämä maistuu loistavasti myös kylmänä ja jos haluaa terveellisemmän version, voi käyttää tummaa puuroriisiä.

IMG_2072

Kivaa viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Krista m kirjoitti:

    Täällä toinen Team etana 😀 hiljaa mennään mutta pääasia että mennään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *