Hae
Juoksujalkaa

Moikat marraskuulle!

Sinne se jäi taa, vuoden synkin kuukausi! Tästähän alkaa pian päivät pidentyä ja valoa kohti mennään. Tosin, puhelimen kuvia katsellessa, on vaikea uskoa välillä marraskuuksi, niin keväisen aurinkoisia päiviä marraskuu on tarjoillut. Mukaan mahtui toki pari perinteistä täysin harmaanmustaa, mutta nehän kuuluvat asiaan. Eihän sitä muuten osaisi nauttia niistä aurinkoisista! 😉

Päivittäiset lenkit ja ulkoilut ovat ainakin itselle se, mitkä pitävät energiatason yllä ja antavat päiviin happea. Olen päässyt melko hyvin myös kotitreenien makuun, vaikka se kahden kerran tavoite ei ihan olekaan täyttynyt. 😉 Ulkoilma vaan houkuttelee päivittäin enemmän, mutta en nyt ota tuosta mitään stressiä. Marraskuussa tuli aloitettua myös viikottaisen treenipäiväkirjan pito ja vaikka treenit nyt ovat vielä enemmän ulkoilua ja kevyttä liikuntaa, kummasti motivoi tuo viikottainen seuranta.

IMG_2326

IMG_2329

IMG_2348

Vauva täytti eilen kolme kuukautta ja täällä on hurja meininki ja pulputus jo käynnissä! Ihan hurjaa seurata oman lapsen kehitystä ja huomata, kuinka nopeasti hän kasvaa ja oppii uusia taitoja. On aikamoinen tehopakkaus tuo poika. Päivät saisi helposti kulumaan pelkästään hänen puuhiaan katsellessa, mutta tietynlaista päivärytmiä ollaan pyritty pitämään yllä.

Vaikka vauva pääsääntöisesti nukkuu yöt melko hyvin, viikkoihin mahtuu niidenkin osalta vaihtelua ja mm. tällä viikolla ollaan oltu vähän helisemässä parina yönä, kun vauva haluaisin enemmän jutella kuin nukkua. Väläyttelee sängystään kirkkain silmin sellaisia hymyjä, että koita siinä nyt sitten… 😀 Tänään hän sai myös ensimmäisen rokotuksen ja itse otin influenssarokotuksen, joten huomiselle meillä on varattu täysin vapaapäivä. Katsotaan millaisia jälkioloja tulee vai tuleeko – toivottavasti ei.

IMG_2327

IMG_2328

IMG_2347

Sellainen oli marraskuu, joulukuu on valmis alkamaan!

xx Laura

p.s. Joulukuun aikana luvassa kivoja arvontoja täällä blogin puolella. Pysy kuulolla, ilmoittelen niistä myös Instagramissa ja Facebookissa. 

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *