Hae
Juoksujalkaa

Juoksujalkaa -joulukalenteri: luukku4 auki!

3luukun voittaja oli Hansu kommentilla Ehdottomasti mukana arvonnassa! Viime vuonna olisin tilannut ko kalenterin itselleni, mutta myöhästyin ja kalenteri oli jo myyty loppuun.

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja.  Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle.

Luukusta 4 paljastuu:

SHOCK ABSORBER PUSH UP -liivit

s03z6-blue

Shock Absorber -urheiluliivit tukevat rintoja tehokkaasti laajalla valikoimalla kaikissa lajeissa.

Koot A 70-80, B-DD 70-85

 • Uusi, povea korostava urheiluliivi
 • Topattu, naisellinen kuppiosa
 • Olkaimet siirrettävissä suoraan tai ristiin
 • Selästä kokonaan aukeava malli

Itse olen käyttänyt Shockin liivejä sekä juoksussa että rauhallisemmassa liikunnassa. Alkuun oli hieman vaikeuksia löytää oikeaa kokoa liiveistä, mutta kun se ammattilaisten avulla löytyi, enää en muita liivejä urheillessa käyttäisi. Istuvat ja tukevat liivit ovat urheilussa kaiken a ja o. Oikean koon löytämiseksi kannattaa pyytää ammattilaisen apua, mutta apuja alkuun löytyy täältä.

s03z6-blue-back

 

Shockin liivejä olen käyttänyt myös raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen ja käytän niitä liikkuessa jatkuvasti. Heidän vetoketjullinen malli on aivan ehdoton juuri nyt näppäryytensä vuoksi. Nämä Push Upit ovat itselläkin hankintalistalla, kunhan ”normaalit” urheiluliivit tulevat jälleen imetyksen loppumisen jälkeen käyttöön.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, miksi juuri sinun pitäisi voittaa Shock Absorber -treeniliivit. Osallistumisaikaa on 9.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

32 kommenttia

 1. Suvi kirjoitti:

  Iihanat!

 2. irene häyrynen kirjoitti:

  Olisi juoksussa todella hyvät

 3. Rokkirusetti kirjoitti:

  Näitä tarvitaan!

  Innostuin juoksusta taas uudelleen raskauden jälkeen. Kuitenkin imetyksen myötä vanhojen liivien tuki ei enää riitä alkuunkaan. Tukea tosiaan tarvitaan sillä ilmoittauduin juuri elämäni ensimmäiselle puolimaratonille!

 4. piitu kirjoitti:

  Mukaan! En tiedä kehtaako edes myöntää etten omista yksiäkään varsinaisia urheiluliivejä. Tulisi siis tarpeeseen!

 5. tiiu kirjoitti:

  Entiset on jo niin virttyneet ettei niissä ole tukea juuri ollenkaan. Olisipa kiva joululahja!

 6. Pimassou kirjoitti:

  Reilun 20 kilon painonpudotuksen jälkeen uudet urheiluliivit tulisivat ehdottomaan tarpeeseen, sillä vanhat ovat jääneet liian suuriksi eivätkä siten tue enää kunnolla.

 7. Xeveliina kirjoitti:

  Urheiluliiveistäni paistaa jo kohta läpi, kun ne ovat niin puhkikulutetut! :/

 8. KS kirjoitti:

  Kunnon juoksuliivit on asia, joihin ei muka koskaan ole varaa. Siitä huolimatta, että asiaa tulee kirottua lähes päivittäin huonosti istuvien, painavien tai huonosti hengittävien liivien kanssa pelleillessä…

 9. mallukka kirjoitti:

  Tarpeelliset ja laadukkaat!

 10. Iida kirjoitti:

  Uusille ois tarvetta, koska niihin edellisiin rintavarustus tuskin sopii kun seuraavan kerran lenkille pääsee. Rv 34 menossa. 😉

 11. Marjatta kirjoitti:

  Olen intohimoinen juoksija ja ko. liivit ovat ehdottomasti parhaat tukevuudeltaan ja mukavuudeltaa juostessa. Omistan yhdet Shock Absorber -urheiluliivit. Ostin ne 4 vuotta sitten ja nyt ovat minulle liian isot juostessa. Rauhallisimmissa lajeissa voin liivejä vielä hyödyntää. Ko. liivit ovat hintavat kaupassa enkä ikinä raaski sijoittaa niihin, vaikkakin tärkein sijoituskohde hyvin istuvat ja tukevat liivit urheillessa olisi 😀 Eli perusteluni miksi minun pitäisi voittaa nämä Shock Absorber -treeniliivit on; olen selvästikin liian pihi tässä asiassa ollut sijoittamaan hyvään laatuun!

 12. Anna kirjoitti:

  Shock Absorber -urheiluliivit ovat minulle uusi tuttavuus. Kuulostavat todella laadukkailta ja toimivilta juoksutreeneissä! Olisivat ihana joululahja!

 13. Mira kirjoitti:

  Uudet liivit tulisivat tarpeen! Vanhat saman merkin liivit alkavat olla niin loppuun kuluneet että uusille olisi käyttöä

 14. Jasmine kirjoitti:

  Minun tulisi voittaa urheiluliivit, koska ne innostaisivat aloittamaan taas juoksuharrastuksen keväällä. 🙂

 15. HeidiS kirjoitti:

  Uudet sporttiliivit oikeassa koossa olisivat tarpeen, koska keväällä loppui 9 kuukauden imetys ja nyt palautumisen jälkeen rinnat ovat ihan eri kokoa kuin puolitoista vuotta sitten!

 16. Satu kirjoitti:

  Hyvät liivit ja kengät on juoksuharjoittelun tärkeimmät varusteet, ja jälleen olisi liivien päivittämisen paikka:)

 17. Liisa kirjoitti:

  Urheilurintsikoita tarvii aina! Olen myös fyysisessä työssä, jossa joudun käyttämään urheiluliivejä. Joten niiden käyttö ei rajoitu pelkästään urheiluun. Push up urheiluliivejä en ole vielä testannut.

 18. ansu88 kirjoitti:

  Koska minulla ei ole kunnollisia urheiluliivejä käytössä. Tosi hyvä palkinto!

 19. Susse kirjoitti:

  Käyttäisin niitä juoksulenkeillä! Omistan ainoastaan H&M-urheiluliivejä, joten nämä tulisi todellakin tarpeeseen!:)

 20. Miia kirjoitti:

  Urheiluliivit olen huomannut ainoiksi minulla todella toimiviksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Mitkään muut eivät niin mukavilta tunnu päällä ja noin laadukkaat liivit tulisivat tarpeeseen, sillä juoksen aktiivisesti, käyn salilla ja teen fyysistä työtä. Tuollainen joululahja saisi hyvälle mielelle.

 21. sarita kirjoitti:

  Aloitin juuri (taas!) juoksuharrastuksen uudestaan ja nämä tulisivat kyllä enemmän kuin tarpeeseen!

 22. Lennu kirjoitti:

  Hyville ja laadukkaille urheiluliiveille on aina käyttöä. Täytyy tunnustaa, että välillä lenkkeilen ihan normi rintsikoillakin

 23. Ripsu kirjoitti:

  Juoksen päivittäin, joten näille olisi kyllä käyttöä. En ole Shock Absorberin liivejä hennonut vielä itse ostaa mutta haluaisin päästä testaamaan tätä merkkiä.

 24. Mimmi kirjoitti:

  Nämä tulisivat tarpeeseen. Edelliset on melko räjähtäneet.

 25. Marjo kirjoitti:

  Harrastan mm. juoksemista ja nykyiset urheilurintaliivit/topit eivät tue tarpeeksi, koska eivät ole tarpeeksi laadukkaat.
  Shock Absorber -urheiluliiveistä olen jo pitemmän aikaan haaveillut 🙂

 26. anna s. kirjoitti:

  Oikeastaan en ole koskaan omistanut kunnollisia urheiluliivejä (jos H&M ei lasketa). Nyt lapsi 1-vuotias, ja on vähän enemmän aikaa panostaa myös itseen niin tulisi tarpeeseen 🙂

 27. Poppis kirjoitti:

  Kerrankin Shock Absorber -liivejä löytyy mullekin! Pienirintaisena himojuoksijana olen tähän asti vain haaveillut tämän merkin liiveistä, omista lähikaupoista kun ei A-kuppeja löydy.

 28. Krista M kirjoitti:

  Kahden raskauden ja toisen imetyksen vuoksi rinnat on kokeneet melkoisen muodonmuutoksen ja tarvitsen myös uudet liivit kun imetys loppuu sillä vanhat ei oikein istu!

 29. Erja kirjoitti:

  Jep tarvihtisin todella, vanhoista liiveistä paistaa melekein päivä läpi ja ei net taija olla etes oikiaa kokoa raskauden ja imetyksen jälkeen, kääks 🙂

 30. Eeva kirjoitti:

  Uudet Shock Absorberit tulisivat tarpeeseen, sillä vanhat ovat niin kulahtaneet, että eivät kunnolla tue ja kuminauhanpäät vaan hapsottavat.

 31. Maiqqu kirjoitti:

  Kokoni on muuttunut sen verran, että vanhat liivit alkaa olla isoja ja isoista liiveistä ei oikein apua/tukea lenkillä ole.

 32. Mirka Paajanen kirjoitti:

  Olisivat varmasti loistavat tulevassa vapaaotteluharrastuksessa sekä lisäksi muutenkin ulkoilessa/vaeltaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *