Hae
Juoksujalkaa

Juoksujalkaa -joulukalenteri: viimeinen luukku auki!

9. luukun voittaja oli ansu88, kommentilla: Koska en omista talvijuoksuun tarkoitettuja trikoita. Juoksen talvisin sellaisilla kahisevilla ulkoiluhousuilla jotka eivät ole kovin hyvät siihen tarkoitukseen. Kokoni on M.

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja. Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle. 

Jatketaanpa sitten viimeiseen, 10. luukkuun. Osallistumisaikaa on 24 h!

ICEBUG NASTAKENGÄT

Saat itse valita nastakengät omien tarpeidesi mukaan. Tuosta yläpuolelta olevasta linkistä pääset tutkailemaan mallistoa.

IMG_2275

 

Itse päädyin valinnassa monipuolisiin Pytho3 W BUGrip -kenkiin, joita tosin olen päässyt koeajamaan vasta pari kertaa. Vakaasti kuitenkin uskon, että näille tulee vielä käyttöä ensi vuoden puolella!

IMG_2291

Icebug -nastakengillä liikkuminen ja juokseminen on mahdollista ympäri vuoden peilijäältä asvaltille. Liukkaalla juoksuasento helposti kärsii ja muuttuu varovaiseksi, jos jokaista askelta ja ponnistusta pitää varoa. Se tuo myös ikäviä kipuja, itselläni ainakin lonkankoukistajiin sekä hartianseudulle, kun juoksuasento tippuu ja koko kroppa muuttuu jännittyneeksi.

Sen verran olen ehtinyt omia nastakenkiäni jo kokeilla, että ne tosiaan pitävät jopa peilijäällä, jonka päällä on pientä irtokiveä. Suoraan sanottuna, en uskonut, ennen kuin itse pääsin kokeilemaan! 😀 Sen vuoksi, näitä on helppo suositella. Nyt puuttuu enää lumi ja jää, mutta eiköhän se sieltä vielä ehdi tulla.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, mitkä nastakengät sinä haluaisit voittaa sekä kokosi! Osallistumisaikaa on poikkeuksellisesti 24 h eli 23.12. klo 15.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

57 kommenttia

 1. Sari kirjoitti:

  Tuollainen vauhdikkaampaan menoon sopiva kenkä puuttuu. Koiran kanssa liikkuvalle ihan ehdoton. Mallina PYTHO3 W BUGrip olisi varmaan paras neutraaliutensa vuoksi.Koko 38 olisi passeli.

 2. Mari kirjoitti:

  Ihana arvonta! Olisipa hienoa voittaa viimeisille raskausviikoille kunnon lenkkikengät, valintani pinkit PYTHO3 W BUGrip.

 3. Sonja kirjoitti:

  Näillä keleillä olisi nastoille käyttöä! Anima5 W Bugit olisivat pirteän väriset ja varmasti löytyisi pitoa lenkeillä. Koko 40.5 olisi hyvä tähän jalkaan.

 4. Tiia kirjoitti:

  Koiran kanssa ulkoillessa ANIMA5 W BUGrip kenkä olis ihan ykkösjuttu, varsinkin näillä keleillä!
  koko 39

 5. Marjo kirjoitti:

  Icebugin talvijuoksukenkistä olen jo pitkään haaveillut ja katsellut eri malleja netistä jo alustavasti. Haluaisin harrastaa juoksemista myös talvella. Suosikkini on: PYTHO3 W BUGrip ja koko 38.

 6. Paula Nurmi kirjoitti:

  DTS2 W BUGrip olisi mukava päivittäiseen juoksulenkki käyttöön talvien liukkailla keleillä.

 7. Piia Rinne kirjoitti:

  Pytho 3w koko38 BUGrip

 8. Essi kirjoitti:

  Nastakenkiä olen tässä syksyn mittaan katsellut ja yhdet parhaista näyttäisi olevan nuo Pytho3 W BUGripit. Myös Aurora L-Bugripit olleet katselussa. Olen jäänyt odottelemaan alennusmyyntejä, mutta tätäkin kautta nämä olisi kiva saada 😉 Koko vähän mallista riippuen noin 41.

 9. Eija kirjoitti:

  Pytho 3, ehdottomasti.
  Koko olisi 38

 10. Susanne kirjoitti:

  Nastakengäthän olisivatkin huippujuttu tälle tohelolle! 😀 onnistuin puolisen vuotta sitten juurikin lenkillä rikkomaan jalkapöydän leikkauskuntoon, joten nastalenkkarithan olis ihan must nyt kun taas pääsee lenkkeilyn aloittamaan! 🙂 valitsisin ANIMA5 W BUGrip :t koska tuki taisi olla noissa kantapään ja jalkaholvin kohdalla todella hyvä 🙂 kokohan olisi 38,5 🙂

 11. Piia kirjoitti:

  PYTHO3 W BUGrip-kengät ois varmasti aivan mainiot talvijuoksuun! Viimeksi eilen lenkillä ollessa sai varoa, kun oli niin liukasta. Koko 40.

 12. Sami kirjoitti:

  Olen juuri kävellyt edelliset Icebugit loppuun, joten nyt olisi tarvetta uusille…! 😀

 13. Suvi kirjoitti:

  Nastakengät on ollut pidemmän aikaa hankintalistalla, aina kuitenkin kaikki muut menot mennyt ohi, nyt vielä opiskelijabudjetti niin en raaski ostaa. Jos onni suosii niin AURORA BUGrip ja koko 42

 14. Maria kirjoitti:

  Olen joutunut jo monta talvea vaihtamaan ulkona juoksemisen mattojuoksuun liukastumisen pelossa, joten olisi mahtavaa juosta ulkona nyt tulevana talvena jos pääsis testaamaan nastalenkkareita 🙂 malli olisi Pytho 3W BUGrip, koko 40.

 15. Laura p kirjoitti:

  Pytho 3w bug, koko 40 pelastaisi monta liukasta lenkkiä ensi keväänä.

 16. Eveliina kirjoitti:

  PYTHO3 W BUGrip olisi myös minun valintani. Koossa 39.

 17. Marjuska kirjoitti:

  Valintani olisi KAYI2 W BUGrip koossa 38. Icebug lenkkareilla saisi taatusti vauhtia lenkkeilyyn! Itse en omaa vielä nastalenkkareita, vaikka olen niistä kyllä pitkään jo haaveillut. Suomen talvessa tulisivat kyllä tarpeeseen!

 18. Tiina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan: KAYI2 w bugrip koko 41. Nastakengät olis tosi hyvä hankinta!

 19. tiiu kirjoitti:

  Pienen pohdinnan jälkeen valitsen minäkin Pytho3 W kengät ja koko 39. Tämä olisikin aivan unelmavoitto! Nykyisin käyn lenkille kesälenkkareilla ympäri vuoden ja pito ei esim. eilen ollut mikään paras mahdollinen.

 20. Suvi kirjoitti:

  Ottaisin mielelläni Anima 5 w BUGrip- kengät koossa 38. 🙂

 21. Niina kirjoitti:

  Mulla on ollut käytössä Pytho2 BuGript pari talvea. Nyt niistä on kuitenkin päällynen mennyt rikki ja viimeksi tänään kastelin sukkani. Eli todellakin tulisi uudet Pytho3t tarpeeseen. Koko on 37.

 22. Poppis kirjoitti:

  Icebugilta löytyy onneksi myös leveälestisille vaihtoehtoja. Kokoni on 39 ja lempikenkäni DTS2 W BUGrip GTX.

 23. Krista M kirjoitti:

  Pythot multa jo löytyy ja ihan parhaat kengät talvi juoksuun!

  • Krista m kirjoitti:

   Siis apua puolet kommentista hävisi! No siis nyt ois tarpeen kengät joilla pysyisi pystyssä leikkipuistossa ja vaunukävelyillä sekä kentällä kun opetellaan luistelemaan ’) valintani ois siis Muurame W gtx ja koko 38 🙂

 24. Erja kirjoitti:

  Nastalenkkarit ovat olleet pitkään hankintalistalla. Olisipa mahtavaa voittaa sellaiset! Valintani olisi ehdottomasti Pytho3 W koossa 40.

 25. Miukkis kirjoitti:

  Icebug kengistä valitsisin KAYI2 W BUGrip lenkkarit kokoa 39. Icebug kengissä yhdistyy laatu ja tyylikäs ulkonäkö. Ihanaa, että kengistä löytyy myös väriä! Lenkkareiden ei aina täydy olla tylsiä.Näillä kehtaisi juosta ja kovaa 🙂

 26. LottaK2 kirjoitti:

  Uuh, vanhat talvinastarit hiertää, joten uudet tarvittaisiin kipeästi tilalle. Kauan noiden kanssa pähkäilin, mutta lopulta päädyin PYTHO3:seen, se ois varmasti hyvä. Koko on normaalisti 40, joten eiköhän se tuostakin sopisi. 🙂

 27. Donja kirjoitti:

  Haluaisin niin saada Icebugit! Valitsisin mallin MUURAME W BUGrip GTX, koko 39. En ole näitä sovittanut, joten en tiedä mitoituksesta.

 28. Maratonmatkailija kirjoitti:

  Voi hitsi miten tulisivat tarpeeseen ja näyttävätkin hyviltä. Koko 40.

 29. Hanna kirjoitti:

  Ottaisin Aurora-L ja koko 40,5. Kiva olis päästä testaamaan Icebugeja 🙂

 30. Hilppa kirjoitti:

  AURORA BUGrip
  Luulen että nuo tossut voisi kuljettaa minua jäätiköllä jota täällä Mansessa tuppaa vähän väliä olemaan. Vauvan kanssa juostessa keli ei voi valita: mun mentävä on

 31. Eeva kirjoitti:

  JUNIPER W BUGrip GTX koossa 40 sopisivat mainiosti metsälenkeilleni.

 32. Sandra kirjoitti:

  Tapasin ihanan ihmisen, jonka kanssa innostuin aloittamaan lenkkeilyn nyt syksyllä. Ihanaa,mutta kaikki juoksukamat puutteellisia, kunnon kengistä olisi kyllä apua ja iloa uuteen harrastukseen (DTS2 W BUGrip GTX ja koko 37)

 33. piitu kirjoitti:

  Valitsin samoin kuin sinä eli Pytho3 W BUGrip ja koko 39. Minulla ei ole ennen ollutkaan nastakenkiä!

 34. Ripsu kirjoitti:

  Vanhat Icebugini ovat menettäneet vedenpitävyyttään, joten uudet olisivat tarpeen talven lenkeille. Valintani olisi DTS2 W BUGrip® GTX -kenkä ja koko 40,5.

 35. anna s. kirjoitti:

  SAUNTER2 M BUGweb olisi ehdottomasti minun mallini 🙂 Olisi hyvät ihan arkikäyttöön, sekä metsälenkeille koirien kanssa 🙂

 36. hilkka kirjoitti:

  SPEED BUGrip koossa 38 olisi minun valintani. Kävelykengät olisivat tarpeen ulkoiluun metsissä ja asfalttiteillä 🙂

 37. jenni kirjoitti:

  Moi,
  jos onnetar suosisi minua niin valitsisin PYTHO3 W BUGrip koossa 39, juoksen toistaiseksi tavallisilla asicsin juoksutossuilla…..

 38. Jaana kirjoitti:

  Juoksut ovat nyt liukkailla tauolla kunnollisten kenkien puutteessa.Phyto3.Koko 40.

 39. Mira kirjoitti:

  PYTHO3 W BUGrip olisi varmaankin itselle paras 🙂 koko varmasti 42.

 40. sarita kirjoitti:

  Täällä kyllä on lunta ja jäätä! Pytho3 W BUGripit ottaisin itsekkin ja koko olisi 39. Hyvää joulunaikaa!

 41. Eze kirjoitti:

  AURORA BUGrip (koko 45) talven juoksulenkeille! 🙂

 42. Ona kirjoitti:

  Olen jo pitkään haaveillut nastakengistä! Viimeksi tänä aamuna kun töihin mennessä liukastelin peilikirkkaalla jäällä.. Lempparit ois ANIMA5 W BUGrip ja koko 38 🙂

 43. Satu kirjoitti:

  Päätyisin varmaankin speed bugrip-malliin, jossa ois vähän varttakin. Tuommoiset vois toimia myös talvivaelluksella! 🙂

 44. Seppo kirjoitti:

  PYTHO3 M BUGrip koossa 42-43: näillä onnistuisi juoksu myös talvisaikaan, selkävaivaisena en oikein uskaltaisi liukastella pahempien jumitilojen pelossa.

 45. Anu kirjoitti:

  Esikoisen laskettu aika UV aattona ja elokuusta lähtien lenkkeilyt olleet pannassa, joten kyllä kelpaisi pinkaista juoksulenkille uusilla PYTHO 3w BUGripeillä koko 38! Pinkaisen kyllä vaikka en voittaisikaan.

 46. Sari kirjoitti:

  Haluaisin voittaa Pytho3 W BUGrip- kengät. Talvijuoksukenkiä kaivataan, aijemmat loikittu melkein puhki

 47. Eeva-Liisa kirjoitti:

  AnimaW:t tai PythoW:t tuli kyllä kovaan käyttöön. Harmittaa kun ei ole ollut varaa nastareihin ja treeniohjelman lenkkejä jää väliin liukkauden takia. En myöskään omista autoa ja lasta olisi huomattavasti turvallisempi liukastella hakemaan eskarista nastakengät jalassa! Koko on 39/39,5

 48. Xeveliina kirjoitti:

  PYTHO3 W BUGrip koossa 38 olisi täydellinen jalkaani ja talvilenkkien pelastus! 🙂

 49. ansu88 kirjoitti:

  Nuo on kyllä niin kivan näköiset ja tarpeelliset että Pytho3 W BUGrip on myös minun valintani. Täällä päin on lunta ja jäätä maassa ihan kunnolla ja koska vettä on sadellut jo pari päivää niin tiet ovat tosi liukkaita. Kokoni on 39. Oikein tunnelmallista joulunaikaa kaikille ja kiitos kivoista arvonnoista!

 50. Liisa kirjoitti:

  http://icebug.com/fi/mallisto/aurora-l-bugrip/

  Nuo olis sopivat. Kokemusta on normilenkkareista talvijuoksussa ja se varominen aiheutti rasituksen jalkoihin. Nastakenkiä en oo aiemmin testannut, joten olis kiva päästä kokeileen. Koko 38.

 51. SaaraS kirjoitti:

  Noh tällaiset kengät vielä puuttuu 😀 raskaana kun ei uskalla kovaa vauhtia kepertellä ulkona pimeässä jäisessä maastossa haha 😀 koko 40 olisi hyvä 🙂

 52. Lennu kirjoitti:

  Itselläni on ollut käytössä Icebugin Pytho BUGripit ja hyväksi todettu. Ainut vaan, että nykyisistä lenkkareista on sauma alkanut purkautumaan (varpaiden yläpuolelta). Ei toki haittaa juoksemista, mutta vaatii suutarilla käyntiä.
  Kokoni on 41

 53. Leenis kirjoitti:

  Jalkani vaatii leveän lestin, joten siksi valintani olisi KAYI2 W BUGrip kokoa 39. Icebug lenkkarit takaavat kyllä turvallisen juoksuharrastuksen haastavimmissakin keliolosuhteissa!

 54. mikkot kirjoitti:

  PythoM BUGrip ja koko olisi luultavasti noin 45.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *