Hae
Juoksujalkaa

Rauhallista joulua!

Huh mitä hässäkkää tässä on ollut, kuten vähän ounastelinkin. Muutto alkaa olla nyt viimeistä silausta vaille valmis (heh, varsinainen muuttopäivä on vasta joulun jälkeen). Suurin homma on ollut saada kamppeet kasaan vanhassa asunnossa ja pientä viimeistelyä tehtyä uudessa asunnossa.

IMG_2906

Olen käynyt samalla tavaroita, vaatteita ja varusteita läpi ja saanut karsittua paljon ylimääräistä pois. Huhhuh sitä tavaran määrää! :/ Aina muutossa sen tajuaa, miten paljon tavaraa onkaan ja miten pientä osaa niistä oikeasti käyttää ja tarvitsee. Päätimme meidän perheessä, että ainoastaan vauvalle saa hankkia tänä jouluna lahjoja, tosin hänkään ei niistä näin ensimmäisenä jouluna paljoa ymmärrä.

No mutta, nyt saa kiireet jäädä ja on aika rauhoittua joulun viettoon!

FullSizeRender-1

Kiitos kaikille joulukalenteri-arvontoihin osallistuneille!

Viimeisen arvonnan voittajaksi selviytyi Sarita, kommentilla: Täällä kyllä on lunta ja jäätä! Pytho3 W BUGripit ottaisin itsekkin ja koko olisi 39. Hyvää joulunaikaa!

Tänä vuonna halusin toteuttaa joulukalenterin omien lukijoiden keskuudessa, jolloin palkinnot suuntaavat juuri niille, joille halusinkin joululahjan antaa – niille, jotka muutenkin blogin puolella pistäytyvät. Samalla oli mukava lueskella kommentteja ja kivoja viestejä, joita olitte jaksaneet rustailla. <3

Oikein ihanaa joulua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Maratonmatkailija kirjoitti:

    Hyvää joulua sinulle ja perheellesi! Onnea myös uuteen kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *