Hae
Juoksujalkaa

Tervehdys uusi vuosi!

Vuosi 2016 oli itselleni paras vuosi ikinä – se on sanomattakin selvää. Pieni haikeus tulee, kun ajattelee mennyttä vuotta ja kaikkea, mitä se piti sisällään. Vuotta siivitti vauvan odotus ja kaikki siihen liittyvä uusi ja ihmeellinen.

Instagramin vuoden 2016 tykätyimmät kuvat. <3

Instagramin vuoden 2016 tykätyimmät kuvat. <3

Vauvan syntymä elokuun lopussa oli tietysti vuoden kohokohta ja siitä alkanut uudenlainen elämä ja vauva-arki. Kaikki vauvan kanssa koettu on nyt ensimmäistä; joulu, uusi vuosi, ensimmäinen hymy, nauru, juttelu, kääntyminen jne. Ihmettelemistä riittää joka päivälle.

Vauvalla tuli 4 kk täyteen vuodenvaihteessa. Aloitettiin kiinteiden ruokien maistelu porkkanalla sekä itse soseuttamalla että valmiilla. Molemmat maistui!

Vauvalla tuli 4 kk täyteen vuodenvaihteessa. Aloitettiin kiinteiden ruokien maistelu porkkanalla sekä itse soseuttamalla että valmiilla. Molemmat maistuu!

Viime vuosi oli liikunnan saralla myös luonnollisesti poikkeuksellinen raskauden takia. Sen aikana tuli liikuttua maltillisesti, omaa kehoa kuunnellen, kuten aina, mutta raskaus tarkoitti vielä maltillisempaa lähestymistapaa. Loppuvuodesta koitti myös paluu aktiivisempien liikuntojen pariin, vaunulenkkien ja kotitreenien merkeissä.

Onneksi vuosi 2017 on jo nyt muutaman päivän aikana näyttänyt, että sillä on paljon ihania, uusia asioita tarjottavana!

Viime vuoden viimeinen vaunulenkki, 10 kilsaa! Tasapainon vuoksi tietysti Regattan korvapuustit. :)

Viime vuoden viimeinen vaunulenkki, 10 kilsaa! Tasapainon vuoksi tietysti Regattan korvapuustit. 🙂

Itselläni uusi vuosi tarkoitti myös paluuta salille, ensimmäinen treeni tuli tehtyä maanantaina vanhassa tutussa Forever Töölössä. Alkulämmöt hoituivat näppärästi hölkkäillen lumisateessa ja palautteluhölkkäilyt takaisin kotiin. Myös juoksulenkit on tarkoitus aloittaa ihan toden teolla tässä alkuvuonna.

IMG_3106

Vuodelle 2017 en ole asettanut sen kummempia tavoitteita, lupauksia tai vaatimuksia. Sen sijaan odotan kovasti, mitä sillä on annettavana! Mitä tulee liikunnallisiin tavoitteisiin, tarkoituksena on jatkaa hyvin alkanutta ”kuntoutusta” synnytyksen jälkeen ja nauttia jokaisesta liikuntahetkestä täysillä! Pari kohokohtaa odottelee keväällä: City Survivors -seikkailukisa huhtikuussa sekä Helsinki City Run toukokuussa!

Ihanaa alkanutta vuotta 2017!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Lennu kirjoitti:

    Liikunnallista uutta vuotta 2017! Minulla vuosi 2016 oli aika tasainen monessa suhteessa, mutta yhdeksi kohokohdaksi nostan kuitenkin kuntoiluun panostamisen ja tänä vuonna ”työ” jatkuu. Oma liikunnallinen tavoitteeni on toukoluussa Karhunkierros Nutsin 32 km matka

    • Laura kirjoitti:

      Kiitos Lennu kommentista! Se meinasi mennä kokonaan minulta ohi. Tsemppiä tavoitteeseen, tuo onkin kova juttu! Nauti treeneistä ja matkasta kohti Karhunkierrosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *