Hae
Juoksujalkaa

Kahden ainesosan huijaussnickersit!

Samaisen päivän iltana, kun olin kirjoittanut blogiin/ instagramiin makeanhimosta, ajattelin tehdä tällä kertaa jotain toisin. Löytyisikö helppo, nopea ja astetta terveellisempi vaihtoehto, joka kuitenkin veisi makeanhimon pois. Tähän kun ei ne iänikuiset hedelmät tai marjat todellakaan tepsi!! 😀 Nettiä selatessa törmäsin johannaemilian blogiin:

kahden ainesosan snickersit

Hänen aiemmasta nakumaku -blogista olen joskus aiemminkin käynyt nappamassa terveellisemmän herkkuohjeen.

Sinä iltana löytyi Snickers-palleroiden ohje, jotka koukuttivat niin nimellään, nopeudellaan ja helppoudellaan. Voitteko kuvitella, että Snickersin maku todella tulee kahdella ainesosalla: taateleilla ja suolapähkinöillä!? Meiltä ei kaapista löytynyt suolapähkinöitä kuin pussinpohjat, joten lisäsin mukaan cashewpähkinöitä. Ohjeen mukaista 2 dl ei tullut täyteen, joten vähensin taateleiden määrän kuuteen ja ei kuin Vitamixiin! Pyöräytin palleroiksi ja hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Mikä parasta, näiden jähmettymistä ei tarvitse odotella montaa tuntia.

Näyttää jälleen kerran lihapullilta, mutta sallittakoon se tälle viiden minuutin herkulle. Ohje on gluteiiniton, maidoton javaikkamitämuuta, mutta parasta, että ne maistuivat oikeesti Snickerseilta! Kelpasi myös miehelle, joka yleensä välttelee tällaisia raakakokeiluja 😀 Kommentoi kylläkin, että ensi kerralla voisi dipata vähän suklaaseen. Ehkä niin tehdäänkin, jos joskus sellainen säilyy kaapissa odottelemassa tällaisia hetkiä. 😉

Testatkaa ihmeessä!

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *