Hae
Juoksujalkaa

Kampetta kiertoon!

Vuodenvaihteessa olleen muuton yhteydessä tuli pakkailtua taas kunnolla kampetta sivuun kirpparille viemistä varten. Olen perinteisesti käynyt myymässä noin kerran vuodessa, sen verran kertyy aina itselle käyttämättömiksi jääneitä vaatetta nurkkiin. Hulluinta siinä on se, että osassa on vielä laput kiinni tai vaatteita on käytetty kerran tai pari. Siinä muuttoa varten pakkaillessa totesinkin, että aloitan ostolakon, enkä hanki koko vuotena mitään uutta. Sen nyt taas tietää, miten siinä käy…

Aiemmin olen tehnyt kerran vuodessa täsmäiskun esimerkiksi Jäähallin kirppikselle, jolloin pöydän tyhjäksi myyminen on vienyt aamupäivästä pari tuntia. Nyt halusin kuitenkin testata itsepalvelukirppistä, sillä tavaraa on niin paljon ja esimerkiksi facebookin kirppisryhmissä myymiseen ei oma pinna riitä. Olen vasta viime päivinä ylipäätään tutustunut siihen maailmaan ja täytyy sanoa, että se on kyllä ihan oma juttunsa! 😀 Mieluiten seurailen toistaiseksi sivusta sitä myyntihärdelliä ja opettelen sääntöjä…

itsepalvelukirpputori

Etsiskelin sopivaa itsepalvelukirpparia ja sellainen löytyikin ihan kodin lähettyviltä. Klassikkokirppis Kaivarin Kanuuna on nimittäin joulukuussa auennut myös Töölöntorille! Tällä hetkellä itsellä oli ensisijaisina kriteereinä myyntipaikalle helppous ja sijainti. Plussaa paikka saa heti kärkeen myös siitä, että sisälle pääsee näppärästi myös vaunuilla.

Vietiin vauvan kanssa tänään ensimmäinen erä myyntiin, joka on murto-osa siitä, mitä kaikkea sinne on menossa. Meillä on olohuone tällä hetkellä täynnä Ikean kasseja, joita käyn viemässä pikku hiljaa myyntiin. Yritän pitää paikan suht hallittavissa, enkä lataa sitä liian täyteen, että sieltä voi ostaja myös löytää jotain.

Pöytä on Töölöntorilla 5.2. asti ja tulee täydentymään jatkuvasti. Pöytä sisältää paljon omia treenivaatteita sekä vapaa-ajan vaatteita, siistimpää työvaatetta, juhlavaatteita, takkeja sekä jonkun verran myös vauvanvaatteita ja äitiysvaatteita. 🙂 Koukuttavinta hommassa on se, että tuotteet syötetään ja hinnoitellaan etukäteen netissä. Myyntiä voi seurata jatkuvasti netin kautta, jolloin saan kotisohvalta käsin tiedon, milloin kannattaa lähteä pöytää täydentämään. Oikein mukavasti oli ensimmäinen myyntipäivä alkanut! 🙂

Kaivarin Kanuuna Töölöntori löytyy osoitteesta Töölöntorinkatu 11

Avoinna ti-pe 10-18, la-su 10-16:30, (ma suljettu)

Menkäähän ostoksille! ;D

xx Laura

*Yhteistyössä Kaivarin Kanuuna Töölöntori

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *