Hae
Juoksujalkaa

Reissussa vauvan kanssa

Terkkuja junasta! Tulipa tässä junamatkan aikana mieleen kirjoitella blogiin, kun vauva vetelee sikeitä. Samalla varmaan eka kerta, kun hoidan blogipostin kokonaan puhelimella. Katsotaan, miten toimii…

Lähdettiin vauvan kanssa ekaa kertaa kahdestaan reissuun sunnuntaina ja nyt ollaan palailemassa kotiin! Menomatka sujui hienosti, vaikka juna oli ahdettu aivan täyteen. Onneksi 4.vaunuun mahtui meidänkin vaunut ja Emil nukkui koko 2,5h ajan. Lähdettiin liikkeelle kaukalo- ja vaununrunkoyhdistelmällä, kun ajattelin, että kaukalon saa sitten näppärästi nostettua tarvittaessa istuimen vierelle. Vaunuthan on InterCityssä vaunun etuosassa ja oma paikkani oli muutama penkkirivi kauempana.

Olipas kiva reissu! Tuntuu ihan kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. 🙂

Paluumatka on alkanut myös hyvin, tosiaan poika nukkuu ja juna on muutenkin paljon tyhjempi näin arkipäivänä. Oma paikkani on tällä kertaa myös ihan vaunujen vieressä.

Varsin positiivinen siis tämä eka junamatkakokemus! 🙂 Helpoksi on matkustus tehty, kun tarvitsee vaan vaunuilla rullailla sisään. Me lähdetään jo parin viikon päästä uudelleen ja silloinhan homma menee jo rutiinilla! 😉 Jälleen kerran saa kiitellä meidän pojan hyviä unilahjoja, tosin varmasti hyvin näin lyhyt matka sujuisi, vaikka hän olisi hereilläkin.

Huomenna koittaa siis paluu ”arkeen”, joka alkaa heti kirppispöydän siistimisellä ja täyttämisellä. Siellä on tällä hetkellä melko tyhjä paikka, kun me vaan ollaan lomailtu! 😀 Aivan älyttömän hyvin on käynyt kauppa Kaivarin Kanuunassa Töölöntorilla, mutta vielä on monta pussia tyhjentämättä ja osa vielä hinnoittelemattakin! Treenivaatetta ja kenkiä tulossa vielä paljon myyntiin! Siitä syystä, otin vielä lisäviikon ja näin ollen viimeinen myyntipäivä on sunnuntaina 12.2.

Kivaa keskiviikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *