Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Bugaboo Runner – juoksurataspäivitys!

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Poika lähestyy puolen vuoden ikää (onneksi siihen on vielä kuukausi aikaa!!) ja äidillä ensimmäinen puolimaraton siintää toukokuussa (HCR 13.5.).

Tähän asti meidän päivittäiset lenkit ovat hoituneet hyvin Bugaboo Buffaloilla sekä kävellen että hölkkäillen. Tämän pienimmän vauva-ajan lenkeille tärkeintä on ollut, että vauva on saanut nukuttua mahdollisimman pitkät ja hyvät unet vaunuissa, lenkit ovat tulleet siinä sivussa. Poika on oppinut pienestä saakka nukkumaan vauhdissa ja unet maistuvat heti, kun vaunut liikkuvat. Omankin palautumisen kannalta, vielä ei ole ollut kovien juoksulenkkien aika ja mielestäni Buffalot ovat soveltuneet näihin alun hölkkälenkkeihin hyvin.

Eiväthän Buffalot kuitenkaan mitkään juoksurattaat ole, joten siitä se ajatus sitten lähti…

bugaboo Runner

Noin kuukauden jälkeen poika saadaan siis siirtää vaunujen ratasosaan ja sitä myöten myös juoksurattaat tulevat kyseeseen. Olen äärimmäisen iloinen ja kiitollinen yhteistyöstä Babyplus -verkkokaupan kanssa, mistä Bugaboo Runnerit tulevat mahdollistamaan meidän yhteiset lenkit jatkossakin! 🙂

Bugaboo Runner -juoksurattaat* soveltuvat käytettäväksi Bugaboon eri mallien ratasosien kanssa adaptereiden avulla. Nämä tulee tilata erikseen. Ennen varsinaista rattaiden hipelöintiä ja saati ensimmäistä testilenkkiä, haluan jakaa kokemuksiani itse tilausprosessista sekä toimituksesta Hollannista.

babyplus

Babyplussalta löytyy kattava valikoima niin vaunuja kuin muitakin vauvan-/lastentarvikkeita. Itse keräsimme samaan tilaukseen mukaan muutaman muunkin tarpeellisen varusteen ja melko paljon jäi myös korvan taakse jatkoa ajatellen. Muun muassa matkarattaat on jo valittu sekä seuraava kaukalo löytyy hankintalistalta. Sivustolta löytyy juuri ne merkit, joita olemme suunnitelleet hankkivamme.

Babyplussan nettisivuilta ei löydy suoraan hintoja tuotteille, vaan he kehottavat ottamaan sähköpostitse yhteyttä, jotta voivat yksilöllisesti palvella jokaista asiakasta. Noin yleisesti ottaen, hinnat jäävät hieman edullisemmaksi ulkomailta tilatessa ja toimituskulut riippuvat tilauksesta. Meidän tilauksen toimituskulujen osuudeksi olisi tullut 20 e.

Asiat hoituvat näppärästi sähköpostitse heidän kanssaan. Ystävällisyydestään ja asiakaspalveluhenkisyydestään voisi moni muukin ottaa mallia. Ja nopeudesta myös. Vastaukset kysymyksiin tulevat nopeasti hymyn kera (hymiöiden lisäksi se on helppo aistia kirjoituksestakin) ja itse tilaus, lähti sekin tulemaan pikaisesti meille päin. Aikataulullisesti tilausprosessi ja sähköpostinvaihto eteni näin: 8.-13.1. sähköposteja ja tilauksen hiomista – tilaus 16.1. – toimitus 24.1. Verkkokauppa on kiinni viikonloppuisin, mutta muuten vastaukset tulivat joko samana tai seuraavana arkipäivänä.

Tätä kirjoittaessa, Runnerit ovat siis jo saapuneet meille, mutta niiden hypistelyä pitää vielä hetki malttaa odottaa! Itse toimituksesta kerron lisää omassa kirjoituksessa.

Ihanaa torstaita,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Rattaat saatu.

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *