Hae
Juoksujalkaa

Treenipäivitys

Viime vuoden puolella hyvin aloitettu viikottainen treenipäiväkirja ei enää ehdi millään päivittyä tänne blogiin joka viikko! 😀 Sen verran tässä kiirettä pitää ja juuri nyt blogin kirjoittamiselle ei meinaa säännöllisesti aikaa löytyä. En edes yritä sitä väkisin, juuri nyt eletään livenä pojan kanssa, joka päivä uusia juttuja ihmetellen. Hän ei myöskään erityisemmin välitä siitä, että kesken leikkien vedän läppärin esiin ja alan näpyttää, palaute tulee välittömästi. 😀

Mennäänpä siis tällaisella yleiskatsauksella, miltä tämän hetken treenailut näyttävät.

treenit

Aika hyvin ne voi kiteyttää näin: 6x viikossa 2-3 h reipas kävelylenkki ja 1x viikossa juoksulenkki, joka voi olla jotain puolen tunnin ja puolentoista tunnin väliltä.

Tähän mennessä pisin lenkki on ollut vaunujen kanssa hölkkäilty 11 kilsaa. Ilman vaunuja en olekaan juossut aikoihin ja vaunut tuovat kyllä ihan oman haasteensa tuohon hölkkäilyyn. Pojalla on painoa jo yli 8,5 kiloa, joten kyllä vaunuja joutuu jo ihan tosissaan lykkimään eteenpäin. Tätä jatkuu siihen asti, kunnes saamme valjastaa hieman paremmin rullaavat Runnerit matkaan!

Päivittäisten lenkkien ohella vaihtelua on tuonut Lavli Living Roomissa järjestetyt äiti-vauva -tunnit, joilla olen käynyt nyt pari kertaa. Niitä järjestetään joka toinen maanantai klo 11. Voin suositella tuntia lämpimästi, siellä pääsee hikoilemaan vauvan kanssa. Tunnilla ei ole niin justiinsa, kuuluuko hänestä jotain ääntä, tai pitääkö jossain välissä imettää tai vaihtaa vaippaa, siellä voi kukin olla ihan rennosti omalla tyylillään! Loistava tapa päästä liikkumaan keskellä päivää sekä tavata muita äitejä ja vauvoja. Erinomaista vaihtelua päivärytmiin!

Kolmen viikon kirpputori-urakan ansiosta myös meidän omalle kotisalille on tulossa pikku hiljaa tilaa ja pääsen aloittamaan treenit myös siellä. Kellarisalilla pääsee näppärästi liikkumaan kotihommien ohella, kuitenkin omassa rauhassa. En halua kovin usein lähteä kauas pikkuisesta, joten tuo on ihan loistava tapa saada lihaskuntotreenit osaksi viikko-ohjelmaa. Sali on tosin vielä “hieman” vaiheessa, mutta siivotaan se paremmin tässä, kunhan ehditään…

Päivittäisillä kävelylenkeillä välillä nautin siitä, että pääsen kaksistaan vauvan kanssa lenkille ja pojan nukkuessa ei tarvitse miettiä yhtään mitään. Kuitenkin ihan parasta on myös se, että ympärillä on saman henkisiä äitejä, joiden kanssa sopia treffejä! Välillä kävelylenkillä kuluu helposti parikin tuntia höpötellessä, välillä lenkit poikkeavat lounaalle ja välillä suunnataan ihan suoraan pullakahveille, ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Ja mikä parasta, lämpimämmät kevät- ja kesäkelit ovat vasta edessäpäin!

Paljon tulee siis tällä hetkellä ulkoiltua ilman sen kummempaa tavoitteellisuutta, mutta kyllä tässä on vahva tarkoitus aloittaa myös juoksutreenit jossain vaiheessa. En niistä nyt hirveästi kuitenkaan stressaa, sillä toukokuun HCR on vain ja ainoastaan fiilistelyä varten. Uskon kuitenkin, että Runnerit omalta osaltaan notkauttavat juoksujalan liikkeeseen, noin kuukauden päästä! 😉

Upeita helmikuisia päiviä, nautitaan niistä!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *