Hae
Juoksujalkaa

Kevään juoksukengät testissä

Terkkuja taas junasta 😀 Viime kerralla tämä blogipäivityksen teko sujui niin näppärästi, joten koitetaanpa taas! Tässä on hyvin aikaa näpytellä, kun vauvalle tuntuu unet maittavan junassa.

Lähdettiin Emilin kanssa jälleen minilomalle, kun meille tuli siihen hyvä sauma. Upeita säitä riittikin kaikille kolmelle päivälle, ulkoiltiin paljon ja treffattiin tietysti serkkutyttöjä. Parasta! <3

Tälläinen pienikin maisemanvaihdos tuntuu kyllä heti lomalta. Eihän sitä tietysti vähennä se, että hoitoapua on tarjolla. 😉 Vaikka vannonkin autoilun nimeen ja olen aina ajanut paljon, junamatkustus on vauvan kanssa ehdoton valinta. Eka kerran jännitysten jälkeen, meistä taitaa tulla junamatkustelun ammattilaisia, jos tämä tätä menoa jatkuu. 😀 Tällä kertaa matkustus vaunujen ja vauvan kanssa sujui jo rutiinilla!

juoksukenkätesti

Olen tässä alkuvuoden testaillut kevään uusia juoksukenkiä. Niistä on tulossa viimevuotiseen tapaan maaliskuun Sport-lehteen raportti. Sain kenkiä hieman eri aikoihin ja olen pyrkinyt käyttämään kaikkia mahdollisimman monipuolisesti. Instagramissa julkaisinkin kuvan jo kengistä ja täytyy sanoa, että kivat kengät osuivat tänä vuonna testiin. Niistä löytyy varmasti jokaiselle juoksijalle omansa.

Jälleen kerran totean, että kenkiä kannattaa käydä paikan päällä liikkeessä testaamassa ja sovittamassa omaan jalkaan. Kaverilla hyvin toimivat juoksukengät eivät välttämättä toimi itsellä ja etenkään pelkän ulkonäön tai värin perusteella ei kannata juoksukenkiä valita. Testin ajatus on tuoda esiin, millaiselle juoksijalle kyseiset kengät soveltuvat parhaiten.

Testissäni olevat kengät:

Asics GEL-Nimbus 19

New Balance Fresh Foam Zante v3

Adidas Ultra Boost X

Mizuno Wave Rider 20

Karhu Fast 6

Puma Speed S 1000 Ignite

Tosiaan, maaliskuun numerosta löytyy yhteenvedot ja omat ajatukseni kengistä. Tulen myös pidemmän version kirjoittamaan täällä blogin puolella.

Kyllä näillä kelpaa kirmailla! Kepeää loppuviikkoa toivoen,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *