Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Bugaboo Runner – toimitus Babyplussalta

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Siinä ne Bugaboo Runnerit* ovat nojailleet eteisessä paketissa ja odottaneet vauvan kasvua. 🙂 Kerroin juoksurattaiden tilausprosessista ulkomailta täällä ja nyt valotan hieman niiden nopeaa ja vaivatonta toimitusta.

Meillä on käytössä Bugaboo Buffalo yhdistelmärattaat. Suositus sekä tuohon Buffaloiden ratasosaan että Runnereihin siirtymiselle on 6kk tai kun vauva pystyy hyvin istumaan.

Olemme ajatelleet pitää vauvaa vaunukopassa niin pitkään kuin mahdollista. Mikäs kiire tässä on, ratasosassa ehtii kyllä sitten istuskella. Poika nauttii vaunuissa nukkumisesta, vetelee päivittäin sikeitä putkeen 2-3 tuntia. Onhan se makuuasennossa rauhallista ja lämpöisempääkin näin talvella nukkua. Ainoa vaan, että pian tulee pituus todenteolla vastaan. Nyt jo haalareiden sekä makuupussin kanssa pää ja varpaat hipovat päätyseiniä.

Runnerit totta kai polttelevat jo omassa mielessä, mutta ehtiihän sitä. Vahva veikkaus siirtymiseen on kyllä tässä lähiviikkojen aikana…

toimitus

Tilasimme Runnerit siis Hollannista Babyplus -verkkokaupasta. Sen jälkeen, kun sain kuittauksen Babyplussalta, että tilaus on laitettu eteenpäin, sen etenemistä olisi voinut seurata Postnordin sivuilta. Itse en kuitenkaan ehtinyt vielä edes sinne asti, kun rattaista tuli jo ilmoitus niiden saapumisesta. 😀 Tilaus tehtiin 16.1. ja toimitus oli 24.1.

Itse rattaiden toimitus jatkoi helppoutta Babyplus -verkkokaupasta tilaamiselle. Toimituksesta vastasi Postnord. Sain Postnordilta 23.1. tekstarilla 3 vaihtoehtoa, joista valita itselle parhain toimitusaika (a, b, c). Valitsin toimituksen heti seuraavalle päivälle vastaamalla tulleeseen tekstiviestiin vaihtoehdon a. Aikaikkunaksi toimitukselle annettiin klo 16.30-21. Sain vielä vahvistusviestin valitsemastani ajasta. Seuraavana päivänä hieman ennen klo 17 rattaat olivat kotiovella kannettuna, helppoa!

Postnord oli itselleni uusi tuttavuus ja jätti vahvan kuvan. Lähtökohtaisesti en innostu nykyään enää yhtään näistä kotiintoimituksista, aiempien huonojen kokemusten takia. Milloin on saanut hakea tuotteita jostain edellisestä osoitteesta, milloin soitella paketin perään asiakaspalveluun, missä ei koko pakettia meinaa löytyä jne jne. Mutta siis, Postnord hoiti homman hienosti!

Viikonloppuna oli aika avata paketti ja päästiin vähän hypistelemään sisältöä. Kaikki kolme olivat yhtä innoissaan! Runnerit on nyt koottu, renkaat pumpattu ja ovat valmiina ensimmäiseen testijuoksuun, heti kun sen aika on! Laajempi testiraportti on tulossa myöhemmin, kunhan näiden kanssa on päästy tositoimiin! 🙂

Iloa viikkoon,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *