Hae
Juoksujalkaa

Kotiäidin kokovartalotreeni

Instagramissa tulikin jo hehkutettua torstain hyvinkin arkista treeniä, joka tulee nykyään tehtyä ainakin pari kertaa viikossa. Lähden vaunujen kanssa kauemmas isompaan markettiin ostoksille. Yleensä kävelen alkuun ainakin tunnin verran ja kaupassa käynnin jälkeen ostosten kanssa saman verran takaisin. Ostokset tuovat melkoisesti lisäpainoa vaunuihin, tuon 9 kilon pojanjötkäleen lisäksi. <3 🙂 Näin talvella vielä lumi ja sohjo lisäävät vastusta, kuten torstaisella kauppareissulla. Todellinen arjen kokovartalotreeni ja hyötyliikuntaa parhaimmillaan!

Puhun vain omasta puolestani, mutta nautin suunnattomasti näistä päivittäisistä ulkoiluista ja vaunulenkeistä! Ihan oikeasti, säällä kuin säällä! Välillä on menty sadetakki päällä ja Hunterit jalassa kaatosateessa, mutta niin virkistävää – ja keskellä päivää. Tätä on jotenkin edelleen vaikea tajuta. Ja kun samalla saa hoidettua kaupassa käynnit sun muut, sehän on jopa tehokasta ajankäyttöä! Heh 😀

Meillä jatkuvat siis edelleen 2-3h päiväunet, jotka käytän mieluiten ulkoillen, vaikka toki sinä aikana saisi myös paljon muita asioita hoidettua. En vaan malta pysyä ulkoa pois! 😀 Ja parhaiten vauva nukkuukin liikkuvissa vaunuissa, joten win-win –tilanne parhaimmillaan.

Tällä viikolla kävin poikkeuksellisesti myös yksin juoksulenkillä! Olipa mahtavaa kirmailla musiikit korvissa pauhaten! Ajattelinkin ottaa tämän joka viikkoiseksi tavaksi tästä eteenpäin. Kerran viikossa ihan yksin. Tuntui, että askel rullasi ja suorastaan lensin vauhdin hurmassa, vaikka totuus nyt ei tietenkään ihan sitä ollut… 😀 Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Ja sitä paitsi, ei se vauhti vaan se fiilis!!

Ihanaa viikonloppua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *