Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kevätsuosikit tilaukseen!

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo.fi

Kevät kolkuttelee ja tekee tuloaan, vaikka nyt tässä pari talvista päivää onkin ollut. Kevät on ehdottomasti mun lempivuodenaika! Olen tässä miettinyt, että en varmasti ikinä ole fiilistellyt eri vuodenaikoja ja säitä yhtä paljon kuin viimeisen vuoden aikana. Niin raskausaikana kuin nyt vauvan kanssa ulkoillessa tähän on ollut eri tavalla aikaa.

Katujen sulaessa ja auringon paisteen lisääntyessä tekee mieli sujauttaa aurinkolasit päähän ja uudet tennarit jalkaan. Maaliskuu on yleensä myös se hetki, kun omat talvivaatteet ja -kengät alkavat näyttää todella nuhjuisilta ja hinku uusiin kevätvaatteisiin ja kenkiin kasvaa. Ainakin mulla perinteisesti menee näin.

Yleensä olenkin aina jotkut tennarit (ja aurinkolasit) hankkinut kevääksi. Vaikka kirpparirupeaman jälkeen lupasin vähän hillitä hankintoja, olen silti sitä mieltä että laadukkaita tennareita (ja aurinkolaseja) ei voi koskaan olla liikaa! 😉 Etenkin tällä hetkellä tulee käytettyä oikeastaan päivittäin tennareita/lenkkareita eli kulutus on myös kova.

Lähdin surffailemaan Spartoo.fi -sivustolle etsimään tämän kevään suosikitennareitani. Sivustolta löytyy laaja valikoima niin tennareita kuin muitakin kenkiä, vaatteita ja asusteita.

Tennarityttönä löysin helposti monetkin suosikit ostoskoriin, jotka perustelujen kautta sain karsittua kaksiin. Ajattelin laittaa tilaukseen klassikot Adidakselta ja uudet tuttavuudet Nikelta. Ja tottakai, haluaisin hankkia vauvalle myös, vaikka häneltäkin jo muutamat tennarit löytyy. <3

* * * * *

Seuraavaksi olisi muuten hankintalistalla aurinkolasit vauvalle, onko suosituksia?

Kevättä odotellessa…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *