Hae
Juoksujalkaa

Vierailulla FemiHealthissa

Vierailimme maanantaina Monnan kanssa Katajanokalla sijaitsevassa FemiHealthissa. Palvelu- ja tuntivalikoima on kattava, pitäen sisällään mm. fysioterapiaa, osteopatiaa, kätilö- ja doulapalveluita sekä PT ja ravitsemusterapiaa. Paikkaa voisikin kutsua oikeaksi naisten terveystaloksi. Saman katon alta löytyy palveluita naisen eri elämänvaiheisiin, myös raskauden ja synnytyksen jälkeiseen elämään.

Tuntimme pohjautui FemiHealth Palautumispilates -tuntiin (Early Postnatal Pilates), joka eteni rauhallisesta palautumisjoogasta tiukempaan Power Pilatekseen. Minulla synnytyksestä on kulunut 7 kk (tänään tasan!), Monnalla melkeinpä 5kk. Tunti oli meille räätälöity huomioiden molempien palautuminen, josta juteltiin ennen tuntia.

Ohjaajana toimi brittiläinen Johanna, joka oli mainio! Häntä voin suositella lämpimästi ohjaajana. Alkuun vähän jännitti, miten saamme kiinni brittiaksentilla vedetystä tunnista, kun sanasto on ainakin itselle melko vierasta, mutta tunti meni hienosti. Johannan selkeä tapa ohjata ja näyttää liikkeet helpotti.

Yllättävän pienillä, oikein ja hallitusti tehdyillä liikkeillä saatiin syke ylös, hiki valumaan ja lihakset kipeiksi seuraavana päivänä. Tekniikka oli tässäkin avaintekijä, Jo myös koko ajan katsoi, että teemme liikkeet oikein. Toinen yllätys oli se, että reilu puoli vuotta synnytyksestä, oma kehonhallinta ja etenkin keskivartalon hallinta alkaa löytyä. Kuitenkin esimerkiksi ylävartalon voima on hakoteillä. Pelkästään pallon ja kuminauhan kanssa liikkeet tuntuivat todella tehokkailta, huh!

femihealth

Tilana FemiHealth on aivan ihana. Avara ja valoisa paikka. Mikä parasta, Emil sai olla tunnilla mukana. Yhdistinkin käyntiin vaunulenkin ja kävelin sekä meno- että tulomatkan, mutta myös esim. 4 ratikalla pääsee aivan paikan viereen. Emil on jo pitkän aikaan peruutellut lattialla ja nyt pian viikon verran ryöminyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Olisi luullut, että tuollainen iso sali olisi ollut ryömijän unelma, mutta kummasti hän halusikin pysyä suht lähettyvillä. Täällä kotona sen sijaan on jo kaikki nurkat tutkittu! 😀 Hienosti kuitenkin pieni jaksoi mukana ihmetellä!

Suosittelen lämpimästi käyntiä FemiHealthissa. Siellä on lämmin ja tervetullut tunnelma. Juttelimme juuri Monnan kanssa, että muitakin tunteja olisi kiva testailla, joten katsotaan jos löydetään tiemme Katajanokalle uudelleen!

Me lähdetään viettämään nyt 7kk -päivää ulos aurinkoon! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *