Hae
Juoksujalkaa

Energinen startti viikkoon!

Vaikka en olekaan mikään erityinen aamutreeni-ihminen, rytmi on alkanut kummasti kääntyä siihen suuntaan. Nykyään nukkumaan tulee mentyä jo viimeistään kymmenen maissa ja aamut käynnistyy siinä seiskan pintaan. Useimmiten olen jopa melko virkeä, kun pinnasängystä alkaa kuulua juttelua. Viimeistään siinä vaiheessa, kun kurkkaa pikkuherran petiin, niin ei voi kuin herätä innolla uuteen päivään! <3

Tämä viikko alkoi spesiaalisti, sillä olin saanut kutsun Evoken aamutreeneihin Lavli Living Roomiin. Saatiin miehen kanssa järjestettyä aamu niin, että pääsin mukaan treenaamaan Martinan johdolla! Treenin otsikkona oli lempeä kehonpainotreeni, mutta naista seuranneena suhtauduin hieman skeptisesti tuohon sanaan lempeä… 😀

Treeni oli kuitenkin ihan täydellisesti tähän aamuun suunniteltu. Riittävän tehokas, mutta kuitenkin maltillinen. Pari vatsalihasliikettä piti varioida omaan tilanteessen sopivaksi, mutta muuten pystyin treenata mukana. Kiitos siis Martinalle treenistä, Evokelle sekä Greenstreetille eväistä.

Tilaisuuden treenivaatteet tarjosi uusi Yvette -merkki, joka on saapunut Suomeen. Uusi merkki minulle, mutta mallistoa hypistellessä, vaikutti oikein mukavalta ja hieman erilaiselta tulokkaalta.

Lavlista kipaisin pikapikaa kotiin ja päikkäriulkoilulle pikkuisen kanssa tihkusateeseen. Ihana energinen aamun aloitus, tästä ei voi tulla muuta kuin huippu viikko!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *