Hae
Juoksujalkaa

Tanskalainen Blue Sportswear tulossa Suomeen

Lauantaihuomenta! Eilen Instagramin puolella toivoin viikonlopulle aurinkoa ja vähemmän yöhulinoita, joita meidän pikkumies on tällä viikolla järjestänyt. Uskaltaako edes ääneen sanoa, mutta nukuttiin pitkästä aikaa koko yö aamuun saakka, ilman yhtäkään herätystä… aamulla piti oikein pohtia, oliko oikeasti näin käynyt. Ja ikkunasta paistaa aurinkokin täyttä häkää, joten toiveet on kuultu! 🙂

Ennen ulos lähtöä ajattelin vinkata yhdestä uudesta merkistä, joka on rantautumassa Suomeen. Kyseessä on tanskalainen Blue Sportswear, jonka vaatteita eilen kuvailinkin Instagramin MyStoryn puolella. Sain näihin liittyen muutaman kysymyksen, joten tässäpä tulee lisää tietoa. Tämähän on ollut myös yksi blogini aihepiiri alusta asti: tuoda uusia merkkejä, varusteita ja ilmiöitä tietoisuuteen.

Itse ihastuin laadukkaisiin materiaaleihin ja vaatteiden kasuaaliin ulkoasuun saman tien. Pääsen testaamaan vaatteita ensimmäisten joukossa, sillä varsinaisesti merkki lanseerataan Suomessa vasta keväällä 2018. Siihen saakka mallistoa voi käydä ihastelemassa ja tutustua merkkiin heidän verkkokaupassa.

laatu

Merkin vaatteet ovat juuri sen tyylisiä, joita tykkään käyttää. Naisille urheiluun ja vapaa-aikaan suunniteltuja, mutta astetta tyylikkäämmällä otteella. Toiseksi vaatteet tuntuvat aivan ihanilta. Materiaaleissa on käytössä Pima puuvilla, se hienoin ja pehmein kuitu. Muita materiaaleja ovat esim. merinovilla ja silkki.

Parasta merkin vaatteissa on niiden yhdistelymahdollisuudet joko enemmän urheiluun tai vapaa-aikaan. Muodikkaita sporttivaatteita, lyhyesti kiteytettynä. Täydellisiä tällä hetkellä minulle, sillä päivittäin tulee liikuttua vaunujen kanssa, mutta aina ei halua olla täysin urheiluvaatteissa, etenkin jos suuntaan ulkoilun ohessa kaupungille. Toisaalta materiaalit ”kestävät” liikkumisen erinomaisesti, koska ovat aktiiviseen liikuntaan suunniteltu. Tulevaisuudessa näitä voin oikein yhdisteltynä käyttää myös toimistotöissä (sitten kun töihinpaluun aika tulee).

Sini-valkoisuus on helppo ja aina muodissa oleva raikas väriyhdistelmä. Merkiltä löytyy kuitenkin sinisen ja valkoisen lisäksi myös muita tyylikkäitä ja keskenään yhdisteltäviä värejä. Nyt on enää yksi huono puoli; nimittäin vaatteet lanseerataan tosiaan Suomen kauppoihin vasta ensi keväänä.

Tulipas tästä kunnon ”hehkutusteksti”, sillä minusta tuli kertaheitolla näiden vaatteiden fani! Sinänsä ei mikään ihme, rakastan tanskalaisten tyylitajua niin pukeutumisessa kuin sisustamisessa. Tämä ei siis ole mikään maksettu mainosteksti, vaan ensivaikutelma, miltä merkki minusta vaikuttaa. Todelliseen testiinhän vaatteet pääsevät kuitenkin vasta käytössä…

Aurinkoista viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vaatteet saatu.

2 kommenttia

  1. Katja kirjoitti:

    Hei.
    Joko nämä ihanuudet ovat saapuneet suomeen, ja jos, niin miten ja mistä voi ostaa?

    • Laura kirjoitti:

      Moikka! Bluen vaatteita on saatavilla mm. Intersporteista (ei kaikista) löytyy myös joistakin Sportioista, yksityisistä sporttikaupoista ja joistakin lifestyle kaupoista. Vielä tarkemmin pystyn neuvoa, jos kerrot, missä päin Suomea asut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *