Hae
Juoksujalkaa

Puolikuntoisena

Ennen vappua ja Tukholman reissua aloin tuntea flunssaista oloa, joka on tässä välillä mennyt parempaan ja välillä huonompaan suuntaan. Osasin toisaalta odottaa flunssan saapumista, olihan se käynyt jo sekä isomman että pienemmän miehen läpi. Superväsynyt ja tukkoinen olo. Nessuja on kulunut parin viikon aikana muutamat paketit. :/

Ulkoilut vaunujen kanssa olen pystynyt hoitaa normaalisti, mutta muuten ei ole tietenkään tullut mieleenkään juosta tai liikkua. Juoksutauko on venynyt jo pariin viikkoon, mikä ei ole kiva ajatus ensi lauantain HCR:ia ajatellen.

Harmittaa, sillä olin jo niin orientoitunut siihen, että vapun jälkeen juoksentelen vielä parit kevyet, hyvänmielen lenkit testimielessä ennen HCR:ia. Eihän tässä parin viimeisen viikon aikana juoksukunnon suhteen enää mitään kehitystä saa aikaiseksi, enemmänkin se on sellaista itsevarmuuden kasvattamista ja kenkien testailua.

Synnytyksen jälkeen keskivauhti lenkeillä on ollut sellaista 7 min/ km ja pisin lenkki 14 km, ellei City Survivorsia ei lasketa. Ilmoittautuessa HCR:iin olin asettanut tavoitteeksi 2.10 loppuajan, joka sekin tulee olemaan työn ja tuskan takana. Enemmän uskon 2.20 aikaan. Lenkit ovat tämän vuoden puolella olleet sellaista jolkottelua ja takaisin juoksun pariin palaamista. Toinen lenkki tuntuu hyvältä, toinen taas aivan hirveältä.

HCR osallistuminen on nyt siis mietinnän alla. Etenkään nyt ei ole mitään intressiä lähteä puolikuntoisena matkaan, koska muutenkaan juoksukunto ei ole varmalla pohjalla. En oikeasti voi edes varmuudella sanoa, jaksaisinko juosta puolikasta. 😀 Toisaalta hölkkäily kivassa säässä ja hyvässä tapahtumassa kiinnostaa… Katsotaan siis miten tilanne kehittyy, onneksi päätöksenteon voi venyttää aina ensi lauantaihin saakka.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vaatteet: Yvette

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *