Hae
Juoksujalkaa

HCR-viikonloppu on täällä!

Viikon keskivaiheilla alkoi vahvistua tunne siitä, että flunssa on taputeltu ja voisin sittenkin uskaltautua HCR:lle!! Sen jälkeen alkoi hiipiä ajatuksia siitä, että en ole puolimaraton kunnossa. Tästä tuleekin aivan erilainen osallistuminen, monestakin syystä ja tuntuu kuin olisi palannut ensimmäiseen puolimaraton osallistumiseen. Kaikki tuntuu uudelta ja kutkuttava jännitys itsensä haastamisesta. Suoraan sanottuna, samaan aikaan olen aivan innoissani ja toisaalta kauhuissani. 😀

Jotenkin älyttömän vapauttavaa, että voi oikeasti lähteä nauttimaan tapahtumasta ja pitkästä lenkistä aikoihin. Tällä kertaa ei oikeasti ole lopputuloksella väliä, toiveena on päästä maaliin. Vielä jos sen voi tehdä hymyssä suin, siitä tulee tosi iso juttu henkisestikin! Tekisi mieli jättää kello/sykemittari kokonaan kotiin, mutta en taida malttaa, koska sitä dataa on jälkikäteen niin mielenkiintoista tutkia.

Jännittää ihan hulluna. Pitäkää peukkuja, että jolkottelen lauantaina maaliviivan yli! Toivon, että juoksusta tulee kiva ja tunnelma HCR:lla on jälleen katossa. Kannustus matkan varrella on myös erittäin tervetullutta!

Olen tänään ja huomenna kaikille avoimessa HCR expossa paneelissa juttelemassa perheen, työn ja harjoittelun yhdistämisestä. Kivaa, että HCR on uudistunut koko viikonlopun kestäväksi tapahtumaksi! Myös reitti on uudistunut aiemmista vuosista, mutta perinteisesti, en tutustu reittiin etukäteen. 😉

Tänään saa hakea myös kisanumeron ja miettiä huomisen varusteet. Tsemppiä kaikille lauantain juoksijoille, niille jotka tavoittelevat ennätyksiä tai niille jotka kohtaavat puolimaratonin huuman ensimmäistä kertaa. Nautitaan juoksusta ja tapahtumasta jokainen omalla tasolla!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *