Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Matkaratas-hankintoja

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Kuten aiemmin mainitsin, laitoimme turvaistuimen lisäksi Babyplussalta tilaukseen myös matkarattaat. Tai enemmän ne kulkevat meillä nimellä ”kaupunki- tai autorattaat”, mutta toki matkustelu on myös yksi hankinnan edellytys, jos sen mieltää ulkomailla matkusteluksi.

Meillä oli alusta asti kaksi vaihtoehtoa matkarattaiksi: Babyzen Yoyo+ ja Bugaboo Bee. Olimme itse asiassa melko loppuvaiheille saakka Babyzenin kannalla, joita oli meille paljon kehuttu niiden pienuuden, keveyden ja näppäryyden ansiosta. Hankintaa pohtiessamme ja uuteen Bee5 -malliin tutustuessa tajusimme, mihin käyttöön me olemme rattaita oikeastaan hankkimassa. Tämä video on muuten informatiivinen näitä rattaita vertaillessa.

Babyzen Yoyo+

käyttötarkoitus

Rattaat hankitaan meille korvaamaan paljon käytössä ollut vaununrunko-kaukalo -yhdistelmä, joka on ollut tähän saakka näppärä ottaa autoon mukaan. Kaukalo on nyt kuitenkin jäänyt auttamatta pieneksi ja Buffalot tuntuvat todella järeiltä tuohon matkustelu- ja auto-tarkoitukseen. Vaikka ne menevät suht näppärästi kasaan, ne ovat raskaat nostella ja kasailla nopeissa lähdöissä. No, ei niitä toisaalta siihen tarkoitukseen ole tarkoitettukaan ja hoitavat kyllä oman roolinsa ja käyttötarkoituksen loistavasti. Meidän tarpeeseen rattaat saisivat siis olla kevyet ja helposti kasattavat, mutta kuitenkin tukevat ja hyvin rullaavat. Käyttöä kun löytyy autoilun ja matkailun lisäksi kaupunkikäyttöön. Sitä tarkoitusta varten vaaditaan astetta enemmän tukevuutta. Uskonkin, että kesän ajaksi Buffalot jäävät vähän vähemmälle käytölle.

Lopputuloksena siis laitoimme tilaukseen Bugaboo Bee 5. Jos olisimme hankkineet pelkästään matkarattaat ja ylipäätään matkusteltaisiin paljon lentokoneessa, valinta olisi ollut ehdottomasti Yoyo. Niiden selkeänä etuna kun on käsimatkatavaroihin mahtuminen, keveys ja oikeasti todella näppärä kasaaminen. Yoyo:t pystyy kuljettamaan laukussa olalla, joten siinä kohtaa niiden kanssa ei taida pystyä kilpailemaan mitkään muut rattaat. Kuitenkin rattaiden rullaavuutta ja liikkumista vertaillessa Beet nousivat edelle. Joten sen minkä Beet häviävät koossa ja keveydessä, toivottavasti voittavat rullaavuudessa, tukevuudessa ja monikäyttöisyydessä.

Uusissa Bee5 muuten pystyy räätälöimään ja suunnittelemaan ihan kaiken haluamallaan tavalla. Onneksi saimme Babyplussalta apuja, miten osia ja värejä pystyy rakentelemaan ja suunnittelemaan. Hinnat määrittyvät myös niiden valintojen pohjalta. Meille riitti melko pelkistetty ulkonäkö. 😉

Kesäkeleistä saatiin jo näyttöä viikonlopun aikana ja rattaille on toivottavasti kovasti käyttöä tulevina kuukausina. Ne ovat saapumassa meille lähipäivinä!

Aurinkoa viikkoon,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Baby Plus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *