Hae
Juoksujalkaa

Syyskuussa mennään taas!

*Sisältää mainoslinkkejä

Yksi tämän kevään kivoimmista ja odotetuimmista liikuntajutuista oli City Survivors -kaupunkiseikkailukisa, joka järjestettiin huhtikuussa. Ilmoittauduttiin siihen jo hyvissä ajoin ystäväni kanssa ja odotettiin kuin kuuta nousevaa. Se oli meille molemmille ensimmäinen ”kisa” raskauden ja synnytyksen jälkeen ja siinäkin mielessä merkittävä.

Kun kisapäivä vihdoin koitti, jännitti niin paljon, koska ei tiedetty yhtään mitä odottaa. Se tiedettiin, että tulossa on kaupunkiseikkailu 10 rastilla höystettynä ja kilpasarjan matkan pituus tulisi olemaan n. 15 km. Sehän siinä myös jännitti, koska ei oltu kumpikaan sellaisia matkoja vielä juostu.

Meillä oli ihan superhauska päivä! Tunnelmista voi lukea täältä. Kisa oli meidän makuun juuri sopivan rento ja hyväntahtoinen, aurinko paistoi ja muutenkin rasteilla olevat tehtävät osuivat just nappiin meidän mielestä. Otettiin kisa rennosti ja jaksettiin hölkkäillä tasaiseen tahtiin koko matka, vaikkakin omien reittivalintojen vuoksi siihen tulikin vielä muutamat ekstrakilometrit lisää.

Eipä ollut siis vaikea vastata, kun saimme ehdotuksen osallistua syksyllä uudelleen järjestettävään CitySurvivors 2.0 -kisaan! Todellakin lähdetään! 🙂 Innolla jo odotetaan, miten kisa on muuttunut ja kehittynyt tuosta ensimmäisestä ja mitä kaikkea siellä on tällä kertaa luvassa. Järjestelyt ja suunnittelu ovat kuulemma jo täyttä häkää vauhdissa!

Suosittelen tapahtumaa erittäin lämpimästi, jos haluat viettää kaverin tai vaikkapa puolison kanssa kivan Helsinki-päivän liikunnan parissa. Kisa sopii kaikille, mikä on erityisen kivaa, koska oikeasti sellaisia tapahtumia ei juurikaan ole. Suosittelen seikkailuun lähtemistä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa, ilman liiallista mailan puristamista. Kaupunkiseikkailusta on olemassa kilpasarjan lisäksi myös hupisarja, jonka matka on lyhyempi sekä rasteja on vähemmän.

Mikäli innostuit ja urbaani seikkailu kiinnostaa, nyt kannattaa ilmoittautua mukaan! Mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä ”juoksujalkaa” osallistumisen saa hintaan 70€/pari eli 35€/henkilö (normaalihinta 80€/pari). Alennus on voimassa 7.6. saakka. Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Leppoisaa sunnuntaita!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *