Hae
Juoksujalkaa

Kuva – tai treeniä ei tapahtunut!

Kaksi treeniä viikossa, asettamani tavoite, joka on pakko tallentaa Instagramiin, vähintään mystoryn puolelle. Ja mikäpä siinä, kaikki keinot ovat sallittuja itsensä motivoinnissa. Onhan se saattanut joskus innostaa jonkun muunkin instan selailijan liikkeelle! Ja niinhän se vähän tänä päivänä on, kuva tai (treeniä) ei tapahtunut! 😀

Sama pätee sykemittarin kanssa. Ihanan vapauttavaa välillä liikkua ilman, mutta kuukausiyhteenvedoissa harmittaa, kun osa treeneistä on jäänyt tallentamatta! Ainakin mua! Juuri esimerkiksi maanantain treeniin unohdin ottaa mittarin mukaan, enkä viitsinyt kolistella sisälle takaisin, kun vauva oli jäänyt nukkumaan. Itseäni ainakin motivoi, kun tavoitteet tulee saavutettua ja mikäs siitä paremmin kertoisi, kuin sykemittariin tallentunut data.

Sain testiin Garmin Fenix 5S mittarin*. Uudistin mittarin heti tuoreelta HCR:lla. Nooralla on myös samainen mittari, käy lukaisemassa siitä hänen blogin puolella. Tyylikäs, kaikinpuolin ihana, pieni ja kevyt! Paino sanalla pieni ja kevyt, joka on erityisen toivottavaa erityisesti naisen ranteeseen. Viime aikoina vallalla on ollut trendi aina vaan isommista mittareista, jotka ihania omalla tavallaan nekin, mutta pitkässä treenissä saa käden puutumaan. :/ Uusi mittari on oiva jatkumo viime kesänä testissä olleelle Garminin aktiivisuusmittarille. Tuleepa haikea olo, kun katselee noita kuvia. Muistan nuo hetket niin hyvin ja viime kesä jää aivan ainutlaatuisena ikuisesti mieleen. Toki niin jää tämäkin, pikkujäbän eka kesä! <3

Maanantain tein treenin kellarisalilla kaatosateen vuoksi, mutta tänään on vuorossa juoksulenkki auringossa. Jokohan sitä uskaltautuisi shortseissa liikenteeseen?!

Ihanaa loppuviikkoa,
xx Laura

p.s. Olen keskustan Stockalla tulevana lauantaina 10.6. sekä viikon päästä 17.6. klo 11-16 Kari Traan osastolla. Siellä on ihania treenivaatteita osasto pullollaan, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin treenailla uusissa värikkäissä kesäkamppeissa. Tule ihmeessä katsastamaan tarjonta! 🙂

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Kello saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *