Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Äidit kuntoon oikealla tavalla!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointistodio Lupaus
*Sisältää mainoslinkkejä

Vierailin eilen Hyvinvointistudio Lupauksen uusissa tiloissa Rikhardinkadulla. Olimme tavanneet Riinan kanssa viimeksi paneelissa maaliskuun GoExpossa, jolloin aiheena oli raskaus, synnytys, liikunta ja juoksu – ja samoista aiheista jatkoimme tälläkin kertaa. 🙂

Synnytyksestä on itselläni nyt yli 9 kk aikaa ja palautuminen on edelleen käynnissä. Pikkuhiljaa ja maltilla on menty liikunnan suhteen, koko ajan tuntemuksia tarkkaillen. Tuo 8-9 kk oli tietynlainen rajapyykki palautumisen suhteen. Itsestä tuntuu, että alkaa olla palautunut. Osaltaan myös siksi, että yöt sujuvat ilman heräilyjä, imetykset on karsittu ainakin puoleen ja muutenkin tuntuu, että enää sitä ei vetele täysissä mammahuuruissa menemään. 😀

Liikkumisen suhteen asettamani kahden treenikerran viikkotavoite on ollut juuri sopiva tähän hetkeen. On jotenkin hurjan motivoivaa, kun saa treenit tehtyä, sillä olo on sen jälkeen niin energinen. Kuntopiirin olen tehnyt pääosin omalla kehonpainolla ja erillisiä vatsalihasharjoituksia en ole oikeastaan uskaltanut vielä juurikaan tehdä.

Haluan olla varma, että teen liikkeet oikein, sillä asennot ja oman vartalon hahmotus on edelleen hieman hukassa. Vaikka palautuminen onkin sujunut hyvin, en halua myöhemminkään huomata mitään ongelmia tulevan.

Kaipaan apua keskivartalon treeniin sekä turvallisia liikkeitä.

Kuntouta keskivartalo -verkkokurssi

Saan mahdollisuuden osallistua Lupauksen kesän verkkokurssille* ja tarjota blogini lukijoille treenit hintaan 79 € (norm. 89 €). Joten, jos koet aiheen itsellesi ajankohtaiseksi, tästä linkistä pääsee ilmoittautumaan mukaan alehintaan. Treenit alkavat 3.7. ja kestävät viisi viikkoa.

Kurssi on suunniteltu siten, että ne eivät vaadi kohtuutonta aikaa ja ponnistelua vaan ne on helppo yhdistää päivään. Verkkokurssi on kesällä helppo toteuttaa siellä, missä laiturinnokassa nyt sattuu milloinkin olemaan.

Vaikka kurssin kohderyhmänä ovat erityisesti 0-12 kk sitten synnyttäneet, osallistujien skaala on todellisuudessa paljon laajempi. Kurssille voi osallistua niin pian synnytyksen jälkeen kuin hyvältä tuntuu, mutta toisaalta vielä vuosienkin jälkeen synnytyksestä.

Viiden viikon treeneistä 79 euroa on pieni hinta, kun pääsee treenaamaan asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet erityisesti raskaus- ja äitiysliikuntaan.

Kuntouta keskivartalo verkkokurssilla:

  • harjoitusohjeet tulevat sähköpostiin joka arkipäivä
  • on keskusteluryhmä, joka mahdollistaa keskustelun valmentajan kanssa
  • keskitytään mm. lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten vahvistamiseen, mutta liikettä tulee koko keholle
  • liikkeistä saa sekä sanalliset että kuva/video-ohjeet

Verkkokurssi alkaa ihan pian, joten eiköhän tehdä kesän paras päätös ja aloiteta turvalliset treenit isolla porukalla!?

Kivaa viikkoa,

xx Laura

*osallistuminen verkkokurssille saatu.

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointistodio Lupaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *