Hae
Juoksujalkaa

Syksyn juoksusuunnitelmista

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on kuulkaa syksyn tapahtumakalenteri täyttynyt, kuin itsestään! 😉 Kerroin aiemmin, että osallistun 2.9. City Survivors -kaupunkiseikkailuun (15 km), mutta kalenteriin on yllättäin hiipinyt pari muutakin sporttitapahtumaa. Syyskuu näyttää kovin juoksuvoittoiselta…

9.9. juostava Midnight Run (10km) on nakutettu jälleen vuoden tauon jälkeen kalenteriin. Tästä kerron lisää myöhemmin, mutta tapahtuma toimikoon lämmittelylenkkinä syksyn ihan parhaimpaan juttuun, nimittäin edessä siintää ensimmäinen polkujuoksukisa!

Kyseessä on Lidingöloppet, jonne sain blogin kautta kutsun. Se juostaan Tukholman liepeillä sijaitsevassa kauniissa Lidingössä, joka onkin minulle nuoruusvuosilta tuttu paikka. Lidingöloppet on viikonlopun kestävä juoksutapahtuma 22.-24.9., joka pitää sisällään eri pituisia matkoja eri-ikäisille ja -tasoisille juoksijoille.

Minulle ehdotettiin valittavaksi joko 30 km klassikkomatka lauantaina tai 10 km Rosanauha -hyväntekeväisyysjuoksu sunnuntaina. No, arvaatte varmaan, että en kovin pitkään arponut, kummalle matkalle osallistun, vaikka sinällään Rosanauha -juoksukin olisi tietysti tärkeää ollut.

Pikkaisen kyllä vaatii treeniä tuo 30 km selättäminen ja vielä maastossa. Maastojuoksusta on kovin vähän aiempaa kokemusta, mutta en kahta kertaa miettinyt lähteä sitä ensi kertaa kokeilemaan juuri Lidingön upeisiin maisemiin.

Onko täällä ketään, joka olisi tuohon tapahtumaan osallistunut tai osallistumassa? 🙂

pohja kuntoon

Treenien ensimmäinen vaihe alkaa systemaattisesti 3.7., jolloin starttaa Lupaus -studion Kuntouta keskivartalo-äitikurssi. Kyseessä on verkkovalmennus, joka kestää 5 viikkoa. Kurssille kannattaa lähteä mukaan, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosiakin aikaa. Se sopii myös juuri synnyttäneelle tai kaikille tuolta väliltä, itsellä on nyt reilu 9 kk. Etenkin se sopii naiselle, joka tunnistaa itsensä kurssin kuvauksesta. Silloin ei kannata epäröidä hetkeäkään.

Ilmoittautuminen valmennukseen tästä linkistä hintaan 79 e (norm. 89 e).

Aurinkoista juhannusviikkoa!

Huomenna muuten tulossa kiva arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla! :*

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Karoliina kirjoitti:

    Jee, Lidingöloppetista tulee varmasti niin siisti kokemus!! 🙂 Sain kutsun myös, mutta ei todennäköisesti olla silloin Suomessa, joten oli pakko kieltäytyä..mutta kivaa päästä seurailemaan sun kautta!! 🙂

    • Laura kirjoitti:

      Oispa ollu kiva tsemppailla yhdessä! ? Mutta toisella kertaa sitten! Teidän suunnitelma kuulostaa myös aika upeelta ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *