Hae
Juoksujalkaa

Arvonnan voittaja ja juhannustunnelmia

Juhannus on vietetty leppoisissa tunnelmissa. Mukaan mahtui niin rentoa olemista kuin perinteisesti vähän urheiluakin. Totta kai, kun Kuortaneen urheiluopiston vieressä oltiin! Lauantaina kävin juoksemassa pidemmän lenkin. Tarkoituksena oli juosta pikainen vitonen, mutta jalat veivät pidempään.

Eilen kävin pitkästä aikaa juoksemassa kentällä. Muutamat 400m – 200m – 100m vedot ja huoltajana toimi kummityttö. <3

Nukuttiin järkyttävän pitkiä öitä, kyllä nyt taas jaksaa painaa. 😀 Koska oli keskikesän juhla, olin mm. unohtanut pikkumiehen ulkohaalarin kotiin. Uima-asun olin sen sijaan pakannut mukaan! Säät oli kuitenkin sen verran viileät, että onneksi löydettiin sopiva haalari kirppikseltä. Uima-asua testaillaan toivottavasti myöhemmin kesällä..

Nyt matka jatkuu, meillä on tulossa pari pientä kesälomareissua, ensimmäinen heti ylihuomenna. Tosin, juuri nyt ollaan hakemassa kotimatkalla passia pikkuiselle. Eipä tullut aiemmin mieleen (siskolle pisteet tästä muistamisesta)! No, reissussa sattuu, ei oo niin vakavaa.

* * *

Kiitos kaikille Kari Traa -arvontaan osallistujille! Voitto meni seuraavan kommentin jättäneelle:

No tottakai haluan olla mukana! Tälle hoitovapaalaiselle mutsille kelpais. (Hanna)

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Aurinkoista viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *