Hae
Juoksujalkaa

Kasvojen kuntoremontti osa 2

Kävin Natural Goods Companyssa kasvohoidossa toukokuussa, jolloin lähti käyntiin tämä ihoprojekti. Sain silloin Essen puhdistusmaidon, seerumin ja voiteen, joita olen käyttänyt siitä asti. Seerumi itse asiassa juuri loppui. Tuotteiden lisäksi sain hankittavaksi pari täsmätuotetta ihon hyväksi. Olen aina ollut vähän huono nauttimaan lisäravinteita tai vitamiineja, joten tuo ”määräys” tuli minulle hyvään kohtaan. Koko raskauden ajan ja synnytyksen jälkeen olen mennyt pelkästään raskaus- ja imetysajalle tarkoitetuilla monivitamiinitableteilla.

Käytössä onkin nyt ollut hoidosta asti tämä probiootti sekä tämä kasvipohjainen Omega 3. Ikuinen lause ”kauneus ja hyvinvointi lähtee sisältäpäin” pitää varmasti paikkaansa, sillä esimerkiksi suoliston toiminta heijastuu vahvasti kasvoille. Itse en osaa sanoa, onko tuotteista ollut sen kummempaa apua, eiväthän nuo mitään ihmepillereitä ole. Ehkä muutoksen huomaa ihossa syvemmällä.

Myös kaikki meikit olen vaihtanut mahdollisimman luonnollisiin, käytössä on sekä Zuiin että Everyday Mineralsin tuotteita. Näistä kirjoitan erikseen, sillä aiemmin olin kovin skeptinen luonnonkosmetiikkaan meikkien osalta, mutta sieltä on muutama oma suosikki löytynyt. Kuluneen viikon aikana meikkaaminen on ollut kovin vähäistä (=sitä ei ole ollut), kun olemme flunssailleet kotona. :/

tilanne

Sitten se itse ihottuma. Mitäs sille kuuluu?

Pod istuu tukevasti naamalla (nenän ympärillä) ja totta puhuen, on jopa pahempaan suuntaan menossa. 🙁 Tämä viikon nenän niistely ei ole ainakaan auttanut asiaa. Tuntuu, että se on villiintynyt nyt ihan toden teolla. Muilta osin kasvot ovat tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa ja pehmeät, mutta tuo nenän ympärys…

Osaltaan aurinko (paistoi se ainakin Tallinnassa, kuva tästä todisteena) on voinut vaikuttaa muutoksiin, vaikka yleensä kesät ovat tämän podin osalta olleetkin parhainta aikaa. Toisaalta myös hormonaaliset muutokset imetyksen vähentymisen vuoksi varmasti näkyvät iholla.

Tämä on siis tilanne kasvojen ihoprojektissa. Ei kovin hyvä. Olen kuitenkin päättänyt sinnikkäästi pysyä näissä määrätyissä tuotteissa heinäkuun puoleen väliin saakka saakka, jolloin hoidosta on kulunut kaksi kuukautta. Sen jälkeen on toisen konsultaation vuoro Natural Goods Companyssa ja katsotaan, miten sen jälkeen jatketaan.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *