Hae
Juoksujalkaa

Liikunnan vaikutus mielialaan

2,5 viikkoa flunssan kourissa on tehnyt tehtävänsä. Olo alkaa olla todella turhautunut ja seinät kaatua päälle. Yli viikko meni täysin sisätiloissa, koska flunssa oli yllättävän paha. Silloin ei käynyt liikunta tai liikkumattomuus edes mielessä. Nyt selkeästi, kun olo on jo parempi, alan kiipeillä seinille ja huomaan perinteisesti, kuinka liikkumattomuus ei sovi minulle. Sillä on huonoja vaikutuksia niin kroppaan kuin pääkoppaan.

Olen huomannut aiemminkin, että tällaiset liikuntatauot vievät voimat ja tuntuu, että energiaa ei riitä edes pieniin kotijuttuihin. Olosta tulee vetämätön ja joka paikkaa kolottaa. Sillä on vaikutusta myös mielialaan. Vetämätön ja apea olo, joka olisi pikku hölkkälenkillä korjattavissa tai ainakin parannettavissa!

Onneksi ollaan päästy jo vaunulenkeille käppäilemään ja hengittelemään ulkoilmaa. Sen verran on vielä köhää, että mistään hikijumpasta en haaveile, mutta elättelen toiveita, jos viikonloppuna pääsisin jo pienelle lenkille. Siitä saa vaan niin paljon energiaa ja jaksamista.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *