Hae
Juoksujalkaa

Treenit jatkukoot!

Lopulta flunssa pitkitti liikuntatauon neljään viikkoon ja tuntuu kuin koko kesä olisi mennyt ilman juoksua. Viimeinen viikko oli jo ehkä sellaista varmistelujen varmistelua, en missään nimessä halunnut kiirehtiä, ettei tauti uusi tai tule joku vielä ikävämpi jälkitauti. Mutta kuinka mahtavalta tuntuikaan saada tauko päätökseen!

Eka hölkkälenkki, perjantaina, reilut 8 kilsaa. Hissukseen ja hymyssä suin. 🙂 Sen jälkeen siskon perhe on ollut Helsingissä, joten aktiviteettia on ollut ihan riittämiin ilman lenkkejäkin. Viikonlopulle olen merkinnyt toisen lenkin ja toivottavasti ensi viikosta lähtien sitten säännöllisemmin taas liikkumista.

Jännä homma muuten, yleensä lähestyvä elokuu on tarkoittanut itselle kesän loppumista ja syksyn tunnetta. Tänä vuonna tuntuu, ettei kesä ole vielä edes alkanut! 😀 Meidän elokuu on myös täynnä kivoja kesäjuttuja, nyt kun vihdoin päästään niitä tekemään tuon sairastelun takia. Myös tietysti kotonaolon jatkuminen ainakin vuoden loppuun saakka helpottaa tätä ajatusta.

Aurinkoista loppuviikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *