Hae
Juoksujalkaa

Kasvojen kuntoremontti osa 3

Ihoprojekti eteni jälleen toissa viikolla, kun palasin Museokadulle Natural Goods Companyyn*. Hieman epätoivoisin askelin sinne suuntasin, sillä koin, että kasvojen iho oli pysynyt ennallaan tai oikeastaan jopa vähän ärtynyt.

Maatessani hoitopöydällä Johanna tarkisti kasvojen kunnon ja kerroin myös omat tuntemukset, mitä parin kuukauden aikana oli kasvoissa tapahtunut. Sitten päästiin itse hoitoon. Sehän oli tietysti jälleen taivaallista! Tällä kertaa kasvoille tehtiin myös syväpuhdistus, jota en ole itse uskaltanut aikoihin tehdä. Olen nimittäin jo aikapäiviä sitten diagnosoinut itselleni niin herkän ihon, että sille ei sellaiset sovi. Ammattilaisen käsissä tuo tietysti on sopivaa tehdä ja itse asiassa Johannan mukaan ihoni ei ole ollenkaan niin herkkä kuin olen luullut sen olevan.

Hoidon jälkeen peilistä kurkisti levännyt tyyppi, nukahdin kuten tapana on. Mutta ennen kaikkea iho oli tasainen, kuulas ja hyvinvoiva, jossa ei ollut merkkiäkään ärtyneisyydestä.

Projekti jatkuu. Oman haasteensa ja sivupolkunsa tähän kaikkeen tuo edelleen käynnissä oleva imetys (4-5 kertaa vrk). Se vie edelleen kovin paljon energiaa ja imee ns. kuiviin. Se näkyy myös kasvoissa. Kotihoitotuotteet kokivat muutokset, kasvot haluavat lisää ravintoa. Niiden kanssa mennään nyt ainakin viitisen viikkoa eteenpäin, minne sovittiin seuraava etappi.

tuotteet

Edelleen puhdistuksena toimii puhdistusmaito, sen jälkeen mukaan lisättiin kasvovesi, joka on muuten aivan ihana suihkutella kasvoille etenkin näin kesällä. Hoito jatkuu kasvoöljyllä sekä pienillä omega -napeilla, jotka korvaavat edellisen kasvovoiteen sekä seerumin. Tuotteet ovat huomattavasti täyteläisemmät ja rasvaisemmat, mutta nyt parin viikon kokemuksella en voi olla kuin tyytyväinen! Omega voiteen tuoksu voisi olla jo parempikin, tästä sain kotona kommenttia. 😉 Itse olen jo siihen tottunut. Tuota kasvoöljyä laitan ainoastaan yöksi, sen käyttö päivällä tuntuu turhan öljyiseltä. Rinnalla kulkevat edelleen purkista otettavat probiootit ja omega 3.

Oma tunne on, että pod on rauhoittumaan päin. Parasta hoitolakäynnissä oli Johannan kannustavat ja rauhoittavat sanat. Kyllä tämä tästä, suunta on jo hyvä, mutta muutokset eivät tule parissa kuukaudessa. Itseasiassa, iho monesti saattaa ärtyä alkuun, kun kaikki tuotteet muutetaan. Nyt se alkaa selvästi tottua uuteen ja unelmoin tuosta tasaisesta ihosta, joka katsoi peiliin hoidon jälkeen. Ehkäpä se on mahdollista saada pysyväksi?

Kasvojen kuntoremontti osa 1

Kasvojen kuntoremontti osa 2

Aurinkoa viikkoon!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Palvelu ja tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *