Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Juhlahumua ilmoilla

Kaupallinen yhteistyö: Pop up kemut

En ole ikinä ollut mikään askartelija tai koristelija, mutta juhlien järjestäminen (ja niihin osallistuminen) on aina ollut suosikkipuuhaa. Lapsen tulon myötä tässä on saanut tutustua moneen muuhunkin osa-alueeseen, mikä ei ole aiemmin tullut edes mieleen. Nyt 1v juhlien lähestyessä alkoi juhlajalkaa vipattaa, sillä totta kai haluamme järjestää meidän pienelle pojalle parhaat ensimmäiset kemut!

Ilman apua en näihin ekoihin synttärikinkereihin halua ryhtyä ja onnekseni tuosta viereiseltä sivulta löytyy todellinen monitoiminainen Noora. Hän nimittäin pyörittää kaupungin ihaninta kemukauppaa Eerikinkadulla. <3 Ensin surffailin laajaa valikoimaa verkkokaupassa, mutta nyt olen piipahtanut liikkeessä jo muutamaan otteeseen ja olo on kuin karkkikaupassa. Voisin tutkia hyllyjä loputtomiin, sillä niiltä löytyy aina jotain uutta ihanaa.

Yllättäen huomasin liikkeessä myös, että oma luovuuskin alkoi heräillä. Olin etukäteen miettinyt vieraiden määrän lisäksi myös tarjoiluja ja väriteemaa, joiden avulla aloin poimia ihanuuksia hyllyiltä. Ne löytyivät yllättävän helposti ja lähdin kotiin hymyssä suin kassi täynnä söpöyksiä. Mikäli oma luovuus ei herää edes tuossa ympäristössä, Noora tai kemukirja auttaa. Valtava musta järkäle on nimittäin täynnä Nooran suunnittelemia teemoja ja värimaailmaa, joista ammentaa ideoita. 🙂

Meillä juhlitaan parin viikon päästä ensin perhesynttäreiden merkeissä ja  seuraavana päivänä rääppiäisiä kahdessakin erässä. Tavallaan tulossa siis kolmet synttärit, mahtavaa! Kyllä kelpaa täyttää 1!

Varsinaisista synttärijuhlista lisää myöhemmin, mutta tulin jo tässä vaiheessa vinkkaamaan, että jos ikinä saat juhlat järjestettäväksi, suuntaa tähän ihanaan juhlakauppaan! Se on tänäänkin auki klo 15 ja verkkokauppa 24/7. Tällä hetkellä hyvä vinkki myös esim. rapujuhlia järjestäville. 😉

p.s. Samassa kivijalassa palvelee myös ihana Harakanpesä shop, joka sekin on herkkuja pullollaan…

Pop up kemut

Eerikinkatu 9, Helsinki

popupkemut.fi

Ihanaa viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Pop up kemut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *