Hae
Juoksujalkaa

Suoritus- ja ulkonäköpaineista armollisuuteen

Instagramin puolella onkin jo tullut selväksi, että olen kesän aikana aloittanut yhtenä Kari Traa -merkin Suomen lähettiläänä. Tässä pari suurinta syytä, miksi olen tästä roolista erityisen iloinen.

Tietysti ne vaatteet, joita pidän päällä ihan_koko_ajan. Pidän siitä, että mallistosta löytyvät niin tekniset vaatteet urheiluun ja kunnon treeniin säälle kuin säälle, mutta myös vapaa-ajan, rennompi vaatetus.

Olen testannut ja käyttänyt aktiivisesti Kari Traan vaatteita vuodesta 2014. Käyttökokemusta on karttunut; vaatteiden takana on helppo seistä ja kokemuksia jakaa, sillä niiden mukavuus, materiaalien laatu, istuvuus ja kestävyys ovat omaa luokkaansa. Siitä on ollut kiva keskustella myös teidän lukijoiden kanssa. Olen kuullut teillä olevan samanlaisia kokemuksia ja tätä keskustelua olisi mukava jatkossa lisätä!

Lisäksi olen aiemminkin maininnut, että vaatteiden mittojen ja leikkauksien takana täytyy olla joku täysin minun pituinen ja paksuinen, sillä ne istuvat täydellisesti päälleni. 😀 Liikkuessa paitaa tai takkia ei tarvitse nykiä alaspäin tai trikoita nostella ylöspäin. Sitä arvostaa kovasti treenin tiimellyksessä! Vaatteet on suunniteltu aktiivisille naisille ja sen huomaa käytössä, monissa yksityiskohdissa. En ole saanut yhtään vaatetta kulumaan, venymään, vanumaan, virttymään tai muutenkaan muuttamaan muotoaan, vaikka ne jatkuvasti pesukoneessa jauhavatkin. Lisäksi värit pysyvät kuin nakutettu.

Vaatteiden toimivuus ja värit hoitavat siis oman roolinsa: ne saavat liikkeelle, vaikka aina ei huvittaisikaan tai jos sää näyttää harmaalta.

Myös merkin takana oleva ajatusmaailma on juuri sitä, mitä haluan omalta osaltani tuoda tähän ulkonäkö- ja suorituskeskeiseen naisten treenimaailmaan. Eilen lanseerattu Celebrate Yourself -kampanja kannustaa naisia olemaan armollisia itselleen ja juhlistamaan omia tavoitteita ja saavutuksia! Oma mottoni on aina ollut: ilon kautta, ilman liiallista puristamista! Uskalletaan olla juuri sellaisia kuin olemme, rennolla ja terveellä asenteella, itseä ja toisia kunnioittaen. Elämästä kuuluu nauttia!

Armollista viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *