Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Juhlan aika!

Kaupallinen yhteistyö: Pop up kemut

Me otettiin tosissaan tämä vauvan ensimmäinen syntymäpäivä! 😀 Synttäreitä on juhlittu kolmena päivänä ja neljässä erässä. Yhteensä taisi käydä lähemmäs 40 läheistä juhlimassa tätä tärkeää päivää.

Pakko sanoa, että vaikka rakastan juhlien järjestämistä (ja niihin osallistumista), pientä stressinpoikastakin oli ilmoilla valmisteluvaiheessa. Annettakoon se anteeksi, nämä olivat ensimmäiset juhlat laatuaan. Jälkikäteen voin huokaista syvään ja hymyillä. Kaikki meni tietysti hyvin, mitä nyt unohdin osan tarjottavista jääkaappiin, ottaa valokuvia, antaa lapsivieraille ilmapallot mukaan jne. Oli ihana saada järjestää Emilille kunnon kemut ekan vuoden tullessa täyteen!

Juhlapöytään tuli vähän vahingossa teema ”kasari kohtaa 2000-luvun”. 🙂 Äitini teki aivan ihanat voileipäkakut, itse väkersin kinuskijuustokakut ja ihana Heidi teki suklaaraakakakun, sillä vieraiden joukossa oli vilja- ja maitoallergikko. Lisäksi murokeksit piti ehdottomasti tehdä, ne olivat lapsena oman synttäripöydän ehdoton hitti! Sopivassa suhteessa siis vanhoja suosikkeja ja uudempia makuja.

Pöydässä oli maanantain kaverisynttäreillä Pop-up kemut liikkeestä ihanat kertakäyttöastiat, jotka toimivat hiukan paremmin alle 1-vuotiaiden ja heidän äitien sähellyksessä kuin tuollaiset perinteiset kahvikupposet. Kupit saivat paljon ihailua ja todistivat, että kertakäyttöastiat voivat olla todella kauniita ja juhlavia!

* * *

Samaan aikaan haikea, mutta toisaalta äärimmäisen onnellinen olo. Meillä on nyt taapero, joka kävelee jo kovaa vauhtia ja puuhastelee muutenkin, kuten ison pojan kuuluukin. On ollut älytöntä seurata vauvan kehitystä pienestä kääröstä tähän vaiheeseen. Innolla odotamme tulevia hetkiä hurmurimme kanssa!

Totesimme juhlien jälkeisenä iltana mieheni kanssa, että saamme kyllä taputtaa myös itseämme olalle. Olemme hoitaneet oman osuutemme ensimmäisenä vuonna äärimmäisen hyvin. Hyvä me!! Tästä on hyvä jatkaa. <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Pop up kemut

4 kommenttia

  1. Krista M. kirjoitti:

    Hän on suloinen! Paljon onnea Emil! <3

  2. Karoliina kirjoitti:

    Niin ihana Emil! <3 Ja upean näköiset tarjoilut! Nam! 🙂 Ja vauvavuoden jälkeen on todellakin äiti ja isi myös ansainnut omat taputukset olkapäälle! 😀 Hyvä te! Ihanaa ensimmäistä taaperovuotta! :*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *