Hae
Juoksujalkaa

CitySurvivors pisti parastaan, jo toistamiseen!

Toinen CitySurvivors takana ja tunnelma katossa edelleen! Seikkailu oli kokenut lähes täydellisen muutoksen huhtikuiseen kisaan verrattuna. Totta kai sama ajatus oli taustalla, mutta tapahtuma oli nostanut profiiliaan keväästä ihan valtavasti. Niin järjestelyiden, rastien kuin reitinkin suhteen. Ihan parasta ajanvietettä lauantaille!

Olin mukana jälleen ystäväni Johannan kanssa ja lähdimme tähän syksyn kisaa samalla asenteella kuin keväällä. Tarkoituksena viettää hauska päivä Helsingissä, ulkona liikkumisesta yllättävien rastien parissa, samalla kuulumisia vaihtaen. Periaatteessa se onnistuikin, mutta rasteilla olikin tällä kertaa alettava hommiin ihan tosissaan! 😀 Hiki ja syke nousivat fyysisillä rasteilla, joita oli tällä kertaa mukana viime kertaista enemmän. Suurimmat sykkeenkohotukset saatiin kuitenkin varmaan niillä pisteillä, joilla vaadittiin päättelykykyä mm. sanamuunnosten tai muiden pähkinöiden muodossa…

Tällä kertaa matkaa kertyi mittariin n. 17 km, tosin en muistanut laittaa kelloa käyntiin heti alussa ja toisaalta sama harjoitus rullasi myös pisteillä, joilla vain istuttiin paikallaan ratkomassa jotain tehtävää. Yhdellä rastilla oltiin jopa 18 minuuttia! Siitä johtuu myös tuo hyvin maltillinen kilometrivauhti. 😀 Juoksupätkät edettiin tasaisen tappavalla rytmillä, sen enempää kuitenkaan mitään loppuaikoja miettimättä.

Seikkailukisa on aivan nerokas keksintö ja lajinsa ainoa, kaikkien juoksu- ja pyöräilykisojen, triathloneiden sun muiden rinnalle. Tässä kisassa ei pärjää pelkästään hyvällä kunnolla; voittoon ei tarvita huippuunsa viritettyä juoksu- tai lihaskuntoa. Uskon, että tässä tapahtumassa rento tunnelma ja pilke silmäkulmassa kantaa pidemmälle, kuin liika suorittaminen tai hermojen kiristely. Meidän loppuaika ja -sijoitus yllättivät todella positiivisesti, kilpailuhenkisenä jopa hetken mietin, kuinka ajasta olisi helposti ollut kurottavissa minuutteja pois. Mutta tämä kisa ei ole sitä varten!

Lauantaista jäi ihan törkeän hyvä mieli! Tällä kertaa tosin viimeisillä metreillä lauotut laukaukset jättivät jälkeensä myös muutaman mojovan mustelman… Tämä on kisa, joka yllättää joka kerta – eihän sitä malta millään jättää väliin ensi vuonnakaan!

p.s. Jos et malta odottaa ensi vuoteen, 30.9. järjestetään CitySurvivors Turku. Mukaan mahtuu kuulemma vielä!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Krista M. kirjoitti:

    En malta odottaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *