Hae
Juoksujalkaa

Seuraavana vuorossa: maastojuoksua!

Miten ihmeessä tämä syksy taas hurahti näin vauhdilla käyntiin!? Aiemmin kerroinkin, että syyskuusta tuli vähän kuin vahingossa tapahtuma- ja juoksurikas kuukausi ja nyt onkin edessä enää sen viimeinen tapahtuma. Ei enempää eikä vähempää kuin 30km maastossa: Lidingöloppet! Todellinen ruotsalainen klassikko. Huhhej…

Maastojuoksua en ole varsinaisesti koskaan harrastanut, enkä tähän tapahtumaan se ajatus edellä lähdekään. Kaksi kertaa olen varsinaisesti ”Lidingöloppet mielessä” käynyt tekemässä sauvatreenin Malminkartanossa, viimeksi maanantaina.

Sauvojen kanssa kun kapuaa jätemäkeä ylös-alas, syke nousee mukavasti ja saa hyvän intervallitreenin aikaiseksi, vaikka kävellen mennäänkin. Mitä tulee 30 kilometriin, toukokuinen HCR toimikoon pitkänä lenkkinä ja tuoreemmassa muistissa oleva City Survivors ja vauhdikkaampi Midnight Run.

Tällä rennolla ajatuksella nauttimaan Lidingöön, jo siis ensi viikolla! Onneksi maastojuoksukisoissa ei puristeta ajan kanssa, kai sitä 30 kilsaa menee vaikka osittain kävellen?

Ihanaa syysviikkoa,
xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

4 kommenttia

 1. Karoliina kirjoitti:

  Niin siistiä! Oispa kivaa olla sun kanssa yhdessä taittamassa tuota matkaa, mutta ehkä joku toinen vuosi! 🙂 Nauti matkasta ja kokemuksesta!!

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos Karoliina! Innolla odotan 🙂 Toivottavasti päästäisiin tosiaan joskus yhdessä vaikkapa tänne tai johonkin muualle juoksentelemaan! <3

 2. Jenny/Vastaisku ankeudelle kirjoitti:

  Tsemppiä hurjasti, hyvin sä vedät! Innolla odotan, että kuulen sun juoksukokemuksia Lidingöloppetista. Toivottavasti juoksun lomassa päivität myös instaa! 🙂

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos Jenny! Kiva kokeilla tällaista itselle vieraampaa juoksumaastoa 🙂 Ehdottomasti raportoin matkan varrelta ja viimeistään kisan jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *