Hae
Juoksujalkaa

Nuuksiossa

Eilen illalla saatiin Heidin kanssa nauttia upeasta syyskuisesta illasta Nuuksiossa. Näitä syksyn aurinkoisia iltoja ehdin jo kaipailla, niissä on jotain erityistä tunnelmaa. Tällä viikolla niitä on ollut tarjolla riittämiin.

Syksy on upeaa aikaa, silloin luonto on ihan parhaimmassa väriloistossa.

Vaikka Nuuksio tuossa suht lähettyvillä sijaitseekin, siellä on tullut käytyä aivan liian vähän. Se on kuitenkin aivan oma maailmansa ja siellä pääsee edes vähän sellaiseen erämaameininkiin, jonne mieli aina välillä halajaa. Välillä ruuhkaiseksi moitittu Nuuksio oli eilen kovin rauhallinen, tosin meidän nauru raikasi pitkin metsiä. Toivottavasti ei liikaa häiritty muita ulkoilijoita… Olimme suunnittelemassa siellä ensi viikolle yhtä työjuttua ja mikä parasta, pääsemme sinne siis ensi viikollakin.

Heidin kanssa saamme tuon ensi viikon työjutun lisäksi toteuttaa aivan mahtavaa projektia keväällä, joka koskettaa monia myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Vielä hetken aikaa on pysyttävä hiljaa asiasta, mutta sitten kun sen aika on, siltä ei voi välttyä kukaan joka blogejamme seuraa! 😉

Ihanaa loppuviikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *