Hae
Juoksujalkaa

Kauneuskonsultin käsittelyssä

Olen nyt kesän ja alkaneen syksyn aikana tuskastellut naamani kunnon kanssa. Jos seuraat blogiani, et ole tältä tuskalta voinut välttyä. Uskon ja toivon, että pahin on nyt takana ja tilanne rauhoittumaan päin. Kuten viimeksi kirjoitin, löysin apteekista tuotteet vaivan rauhoittamiseen, sillä tiellä olen ja pysyn.

Vastauksena avunhuutoihin pääsin myös testaamaan Glamlin -palvelua*, jossa saa apua kauneusrutiinien, tuotteiden sekä oman tyylin löytymiseen kauneuden ammattilaisen avustuksella. Palvelussa voi valita kohteeksi ihonhoidon, meikkauksen, hiukset tai vaikka kaikki ja tämän kaiken saa tehdä meikittömänä, likaisilla hiuksilla ja pyjamassa kotisohvalta. Myönnän, näin pääsi käymään silloin kun itse palveluun kirjauduin!

palvelun eteneminen

Palvelu etenee siten, että alkuun Glamlin.fi -nettisivuilla vastataan kyselyyn, jossa käydään läpi perustietoja. Itse valitsin kohteeksi ihonhoidon ja meikit, joten kysymykset koskivat näitä osa-alueita. Kyselyn täyttäminen vei alle 10 minuuttia, jonka jälkeen juttelu jatkui konsultin kanssa messengerissä.

Kauneuskonsulttini Ida kysyi ihoon ja meikkaukseen liittyviä tarkentavia täsmäkysymyksiä sekä mitä toiveita minulla olisi niiden suhteen. Vaivani oli melko itsestäänselvä, mutta podin nististämisenja peittämisen lisäksi halusin päästä jälleen myös käsiksi meikkien maailmaan. Kestoripsien poisoton jälkeen silmät tuntuvat varsin valjuilta ja muutenkin tässä on kotiäitinä tullut eleltyä pelkällä cc-voiteella noin vuoden. Heh.

Korostin kuitenkin koko ajan, että pod oli tuolloin keskustellessa vielä pahasti päällä ja uusien tuotteiden kanssa olisin varovaisella kannalla. En myöskään ehdi tai halua viettää montaa tuntia peilin edessä itseä ehostaen vaan lähdöt pitää olla nopeita ja tuotteet sen mukaisia. 😉

Konsultti pyysi lopussa lähettämään selfien, jonka hän minulta tosiaan saikin täysin meikittömänä ihottumineen päivineen, ilman filtteriä. Siitä hän sai varmasti hyvän kuvan, minkälaisia tarpeita oli niin ihonhoidossa ja toisaalta myös meikissä. Tämä tilanne on muuten harvoin mahdollinen, sillä itse ainakin haluan hieman ehostaa meikkikaupoille lähtiessä. Usein tavaratalojen meikkiosastolla asioidessa konsultin on vaikea nähdä meikin alta, mikä on ihon todellinen kunto ja tila.

Kyselyn ja messenger keskustelun perusteella konsultti valitsee sinulle juuri sopivat tuotteet itse asettamasi budjetin mukaan. Mikäli päättää pitää kaikki konsultin valitsemat tuotteet, saa 10% alennuksen tuotteiden yhteishinnasta.

Jo parin päivän päästä sain viestin sekä seurantatunnuksen. Ammattilaisen minulle valitsemat tuotteet olivat matkalla! Parin päivän päästä siitä, hain jännityksellä paketin postista. Kaunis ja erityisen henkilökohtaiselta tuntuvasta paketti olikin!

tuotteet

Clarinsin kasvokuorintaa olen ehtinyt käyttää ainoastaan yhden kerran, mutta iho oli aivan täydellisen tuntuinen käsittelyn jälkeen. Rakeeton kuorintavoide ei rasita herkkää ihoa mekaanisesti, mutta poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet iholta, jolloin ihon aineenvaihdunta ja pintaverenkierto paranee. Tämä on ollut puutelistalla kylppärin kaapista, mutta en ole oikein osannut/ uskaltanut vaivojeni kanssa kuorintaa käyttää. Kasvot eivät punoittaneet tai kuumottaneet käsittelyn jälkeen vaan iho oli syväpuhdas ja kuulas.

Naturativ silkkinen tehoseerumi on ollut käytössä paketin saapumisesta saakka ja nyt ainoa toiveeni on, ettei se ikinä loppuisi! Tuote, jonka tulen ehdottomasti hankkimaan uudelleen, se nimittäin sopii kasvoilleni täydellisesti. Se on tarkoitettu couperosa-iholle suojaamaan herkkää ihoa ja vahvistamaan pintaverisuonistoa. Mielestäni se myös tasoittaa ihoa ja toimii täydellisesti päivisin kosteusvoiteen kanssa meikin alla. Koostumus on niin pehmeä, että seerumin kanssa tekee mieli lotrailla jatkuvasti, mutta yritän säästää sen laiton joka aamuun.

Meikkiin liittyvät tuotteet olivat Clarinsin pehmeä, ruskea rajauskynä, jota olen laittanut nyt joka kerta ripsivärin yhteydessä. Rajauskynä oli minulla aiemmin vakkarikäytössä, mutta kummasti se on unohtunut tässä kotiäidin roolissa meikkipussin pohjalle… tämä kynä tekee levittämisestä erityisen helppoa, sillä se on riittävän pehmeä (ei kuitenkaan sottaa!) ja toisessa päässä olevalla siveltimellä rajauksen voi häivyttää helposti utuiseksi. Katseesta tulee pikana huomattavasti intensiivisempi. Tästä konsultille jälleen 10 pistettä!

Isadoran luomiväripaletti oli sinällään minulle jo ennestään tuttu, meikkipussista löytyy vastaava. Tässä valitussa meikkipaletissa on vielä luonnollisempi väriskaala ja mietitty sopimaan minun silmien väriin. Se on juuri se ”tuttu ja turvallinen”, jota toivoinkin. Tällä on mahdollista tehdä monia erilaisia yhdistelmiä niin arki- kuin juhlameikkiin. Ida kannusti käyttämään luomiväriä myös arkena tai rajaamaan sillä silmät. Luomiväri on kuitenkin itselle enemmän sellainen juhlajuttu, enkä osaa sitä oikein arkena käyttää. Toisaalta sitten kun luomiväriä laittaa, on aina oikeasti sellainen laitetumpi olo ja siinä mielessä taidan säästelläkin sen ”juhlatilanteisiin”.

Viimeinen ja yksi paketin suosikkituotteista on Make up Factoryn irtopuuteri. Sitä olen painellut kasvoille nyt jokaisen meikin kiinnitykseen. Tuote imee itseensä ylimääräistä talia ja pitää meikkipohjan raikkaana ja paikoillaan. Olen ihastunut tähän! Se ei jätä kasvoille mitään väriä vaan toimii viimeistelyssä ja parantaa meikin kestävyyttä. Tätä en olisi osannut itse hankkia tai edes osata kaivata.

kokemukset

Palvelu on vastaus juuri siihen, jota olen pitkään toivonut. Se mahdollistaa kaikille avoimen keskustelun kauneusalan asiantuntijan kanssa, ilman että hän on vain jonkun tietyn merkin edustaja. Usein paras kokonaisuus kun syntyy eri tuotteita yhdistelemällä. Myös se, että joku oikeasti kuuntelee omat haasteet ja toiveet sekä lisää niihin ammattilaisen näkökulman ja tuotteet, joita ei ole itselle tullut mieleenkään.

Toiseksi, harvoin on mahdollisuutta (tai aikaa!) päästä juttelemaan kerralla ihonhoitoon, meikkiin ja hiuksiin liittyvistä asioista ja omista tarpeista. Nyt tein koko palvelun oman aikataulun mukaan osioissa, silloin kun itselle parhaiten sopi. Kaiken tämän sain tehdä meikittä kotoa vauvan leikkiessä/syödessä ja nukkuessa, eikä tarvinnut ensin pynttäytyä ja lähteä hikoilemaan kauppakeskuksiin. 😀

Kolmanneksi ajatus siitä, että joku ottaa juuri sinut henkilökohtaisesti ”käsittelyyn” ja kartoittaa sopivat tuotteet kattavasta valikoimasta, on vaan älyttömän toimiva. Toki itse asetettu budjetti rajaa tuotevalikoimaa, mutta tämä viiden tuotteen kattaus oli juuri sopiva ainakin itselle, näin alkuun. En ikinä olisi uskonut, että noin lyhyellä kartoituksella ja yhdellä selfiellä saadaan näin loistava tuotepaketti aikaiseksi. Ammatilaiset asialla!

Kaunis ja henkilökohtainen paketti ei ainoastaan sisällä valittuja tuotteita vaan jokaisen tuotteen osalta lyhyen tietopaketin. Sen lisäksi meikkiohjeita ja vinkkejä. Avaamattomilla tuotteilla on kahden viikon palautusoikeus ja palautus on maksutonta.

Ainoa tässä vaan on, että taidan kirjautua palveluun jatkossa uudelleen. Nyt kun pohjaa on luotu, miksei sitä lähtisi vähän kaunistautumaan lisää? Sekin onnistuu helposti, kun virittelee messenger-keskustelun uudelleen. Muistiin jää myös täytetty profiili ja niiden avulla on helppo miettiä uuden paketin sisältöä.

Lämmin suositus Glamlin -palvelulle. Tälle on todella tilausta!

Hyvinvoivaa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Palvelun testaus ja tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *