Hae
Juoksujalkaa

Syksyinen tiistai

*Sisältää mainoslinkkejä

Sateisen sään vuoksi päikkärit vedellään tänään sisällä ja lähdetään vasta iltapäivällä liikenteeseen. Tässä on siis hyvä sauma kirjoitella vähän kuulumisia.

Lokakuu pyörähti käyntiin ja se tarkoittaa sitä, että ensi vuonna tähän aikaan aloitan työt! 🙂 Ajatus hoitovapaan pidentämisestä ensi syksyyn oli hautunut jo pitkään mielessä ja tuntui, että tammikuussa töihin paluu tulisi aivan liian nopeaa. Tulimme siihen tulokseen, että jatkan kotona oloa taaperon kanssa vielä vuoden ja olen päätöksestä enemmän kuin onnellinen!

treenit

Treenien suhteen on ollut hiljaiseloa sitten Lidingöloppetin. Jalat palautuivat yllättävän nopeasti, muutamassa päivässä, johon osaltaan auttoi varmasti aktiivinen palautuminen Tukholman kaduilla kävellessä. Lenkille ei ole kuitenkaan tullut lähdettyä yli viikkoon päivittäisten vaunulenkkien lisäksi. Katselin juuri eilenkin päivän kävelysaldoa ja tulos oli lähes 15 kilometriä. Eli ihan mukavasti tulee ulkoiltua, vaikka juoksu onkin ollut tauolla. Vaikkei juoksulenkit enää hetkeen olekaan olleet säännöllisiä, tämä tauko oli tarpeen.

Paluu säännöllisempään liikkumiseen ja ikävä omia treenejä kohtaan nostaa päätään. Tällä hetkellä kun toisella viikolla tulee liikuttua ihan mukavasti ja toisella taas ei juuri ollenkaan.

Tällä viikolla on tarkoitus mennä juoksemaan ja myös salikortti aktivoitui loka-joulukuuksi Forever Töölöön. Kuluneen vuoden aikana ongelmana on ollut löytää saliaikaa, mutta lähden maltillisesti taas yhden viikkokerran tavoitteesta. Siitä muuten tulikin mieleen, että otin viikoksi Foreverin lähettyvillä sijaitsevaan Töölön Kaivarin Kanuunaan paikan. Kävin sunnuntaina kampetta läpi ja sinne lähtee valtava määrä takkeja, kenkiä, treenivaatteita jne. Pöytä on siellä 7.10.-13.10. Menkää katsastamaan! 🙂

Syksyistä viikon jatkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *