Hae
Juoksujalkaa

Tulossa: Juoksun aamupäivä 14.10.

*Sisältää mainoslinkkejä

Mukavaa alkanutta viikkoa! Heti alkuun kiva juttu, jonka juuri Instagramissa jaoin. Järjestämme tulevana lauantaina 14.10. maksuttoman juoksutilaisuuden naisille Hyvinvointistudio Lupauksella (Rikhardinkatu 1, Helsinki) klo 10-13. Valmentajana toimivat Lupauksen valmentaja Mari Putus sekä allekirjoittanut.

Instagramin kautta tapahtuva ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja 10 ensimmäistä mahtuu mukaan. Jos et käytä Instagramia, sitova osallistuminen myös sähköpostilla onnistuu: laura.enroth@gmail.com. Aamupäivän aikana keskitytään juoksutekniikkaan sekä juoksijan lihaskuntoon. Osallistujia odottaa myös kiva pieni yllätys. 🙂 Voit olla aloitteleva tai edistyneempi juoksija.

Olen treenannut itse Marin ohjaksissa pari kuukautta. Sitä edelsi viisi viikkoa kestänyt Kuntouta keskivartalo -verkkokurssi, jonka jälkeen kaipasin astetta kovempia treenejä. Jotenkin siinä vaiheessa uskallus ja mielikuvitus treenien suhteen olivat vielä vähän hukassa. Halusin päästä turvallisesti takaisin lihaskuntotreenien ja juoksun pariin.

Itse en olisi ”uskaltanut” ilman tätä kurssia alkaa treenata kovempaa. Kurssin jälkeen keskivartalo ja olo kokonaisuudessaan tuntuivat huomattavasti varmemmilta sekä vahvemmilta. Viisi viikkoa verkossa antoi sen pohjan, jonka päälle on uskaltanut alkaa rakentaa kuntoa Marin kanssa. Edistystä tuolta ajalta on tapahtunut huomattavasti, keskivartalo tuntuu normaalilta ja jalkoihin alkaa taas palailla voimat entiseen malliin. Yhteistreenejä on Marin kanssa on ollut suunnilleen parin viikon välein ja lisäksi teen omalla ajalla lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita lenkkien ohella.

kuntouta keskivartalo -verkkokurssi

Uusi verkkokurssi on alkamassa Lupauksella 6.11. Kurssi on suunniteltu 0-12 kk synnyttäneille, mutta siihen voi osallistua myös jos synnytyksestä on vuosiakin aikaa tai kaipaat muuten apua esimerkiksi lantionpohjan sekä keskivartalon treeniin. Kurssilla edetään pikkuhiljaa viiden viikon ajan kohti tavoitteellisempia treenejä. Ennen kaikkea paluu tehdään maltilla ja turvallisesti.

Tästä linkistä osallistumisen saa hintaan 79 €.

Reipasta viikkoa, toivottavasti nähdään lauantaina!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *