Hae
Juoksujalkaa

Juoksuntäyteinen lauantai

*Sisältää mainoslinkkejä

Mieli palaa lauantain juoksun aamupäivään, jonka järjestin yhteistyössä Lupauksen kanssa. Aamupäivä piti sisällään juoksutekniikkaa, juoksuasennon analysointia, juoksijan lihaskuntoa sekä liikkuvuutta.

Oltiin Marin kanssa aamupäivään todella tyytyväisiä, siltä vaikutti myös mukana olleet naiset. Kiitos vielä kaikille osallistuneille! Vaikka itse teen tällä hetkellä valmennuksia hyvin rajallisesti ja ”valikoiden”, tuollaiset tilaisuudet tuovat kyllä aina niin hyvän mielen.  Onneksi näitä kivoja valmennusjuttuja tulee aina tasaisin väliajoin eteen, niistä saa itsekin niin hurjasti motivaatiota.

Saatiin maistella treenin jälkeen myös Evoken uutta vesimelonimehua. Ensimmäinen kulaus vähän yllätti, sillä maku ei ollutkaan niin makea, kuin olisin vesimelonista odottanut. Kun makuun pääsi sisään, se olikin yllättävän hyvä. Nappasin pari jäljelle jäänyttä pulloa kotiin mukaan. 😉

Treenaajien päät piti lämpimänä Kari Traan juoksupipot, jotka ensivaikutelmalta muistuttavat lähinnä uimalakkia, mutta hyppiessä ja juostessa vakuuttavat toimivuudellaan. Pipo pysyy tukevasti päässä, eikä sitä tarvitse korjailla. Juoksupipon ominaisuus numero 2, heti hengittävyyden jälkeen.

Tässä mietin, menenkö illalla juoksemaan vai salille. Instastoriesissa laitoin kyselyn ilmoille ja sali taitaa johtaa tällä hetkellä! 😉

Ihanaa viikkoa,
xx Laura

p.s. Muistutan vielä Lupaus-studion 6.11. alkavasta äitikurssista. Tästä linkistä kurssin saa hintaan 79 e. Suosittelen lämpimästi!

p.p.s Instassa on käynnissä myös tulevan viikonlopun I love me -messujen lippuarvonta!

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *