Hae
Juoksujalkaa

Syysreissulla

Palaillaan täällä junassa pieneltä syysreissulta! Lähdettiin viikonlopuksi viettämään kummitytön 4-vuotissynttäreitä (jo 4v!!) ja jäätiin Emilin kanssa vielä pariksi päiväksi pidempään. Jännä homma, kun tällainen muutama päiväkin tuntuu ihan kunnon lomalta!

Nukuttiin joka yö sellaisia 10-11h unia ja siihen päälle vielä kunnon päikkärit. 😀 On levännyt olo taas! Ihaninta tuolla mummilanvaarilassa on oma piha, jossa saa temmeltää, ihmekään kun uni maistuu. Itse ehdin myös pienelle reilun vitosen lenkille ja tein lihaskuntotreenin siinä välissä metsässä. Parasta oli, kun lenkin päälle pääsi vielä saunaan! Näin syksyllä ja talvella olisi kiva, että itselläkin olisi oma sauna ja niin no, se piha myös.

Huh, miten kirpsakkoja säitä nyt jo on! Tuntuu ihan tosi kylmältä, kun ei ole vielä tottunut. Tuo Kari Traan Tove jacket on ollut nyt muutamalla syyslenkillä päällä. Se on kyllä talvilenkkeilijän pelastus! Talvijuoksutrikoita en ole vielä ottanut käyttöön, vaan normitrikoilla on toistaiseksi pärjännyt. Tämä Tove on päivitetty versio vanhasta Ida talvijuoksuasusta, jota olen aiempina vuosina hehkuttanut. Positiivisia parannuksia tehty mm. takin helman, hihojen sekä trikoiden pituuteen.

Vielä haaveilen kuitenkin myös niistä vähän leppoisemmista syyssäistä…

Syksyistä viikon jatkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *